Overslaan en naar de inhoud gaan

CoronAP: een overzicht van onze maatregelen en initiatieven

Het coronavirus heeft een wereldwijde impact, maar AP laat zich er niet door klein krijgen. We kunnen dan wel niet meer fysiek samenkomen, op deze pagina zie je hoe de crisis onze studenten en personeelsleden toch weet te verbinden met initiatieven en acties.

Maatregelen 

De corona-uitbraak heeft een grote impact op ons dagelijks (hogeschool)leven. Heb je een vraag of een probleem? Neem dan eerst een kijkje op het intranet waar we de meeste recente info & updates bundelen. 

Vind je hier niet wat je zoekt? Dan vind je bij de meeste topics ook contactgegevens waar je met bijkomende vragen terecht kan.

OPGELET: de situatie en maatregelen wijzigen regelmatig. Hou deze webpagina's (samen met je mailbox en Digitap) dus goed in de gaten voor toekomstige updates

 

Spread kindness, not corona 

HULP NODIG?  

Het zijn verwarrende tijden voor ons allemaal. Maar #blijfinuwkot betekent niet dat je ook met je zorgen moet blijven zitten. Op het intranet studenten vind je een overzicht van tips, tools en en contactgegevens

E-CARDS 

Spread some cheer in deze crazy coronatijden. Cartooniste Niet Nu Laura ontwierp speciaal voor AP vier custom kaartjes met corona complimentjes. Steek jouw medestudenten, collega's, vrienden, familie ... een hart onder de riem. Verzend hier onze e-card(s) met jouw persoonlijke boodschap.

Initiatieven

Elke crisis brengt mensen dichter bij elkaar, zelfs in tijden van quarantaine. Dat zien we ook tijdens deze coronacrisis, denk maar aan de massale steun voor de zorgverleners. Bij AP vroegen we studenten en personeel om creatief en flexibel met de huidige situatie om te gaan, en we merken nu een enorme AP-drive om samen uit deze crisis te geraken. Lectoren digitaliseren kwalitatief hun lessen, onze studenten werpen zich spontaan op als ambassadeurs, en uit verschillende hoeken worden er tal van initiatieven opgezet. Een kleine greep uit de acties:

We vinden het fantastisch om te zien hoe creatief en flexibel jullie omgaan met de situatie en geven hierin graag inkijk om ook anderen te inspireren. Zelf ook iets te delen? Laat het ons weten en we zetten het graag in the spotlights! 

Hieronder vind je een overzicht van onze laatste nieuwtjes rond corona-initiatieven.

Ons meest recente coronanieuws