Onze troeven | AP Hogeschool Overslaan en naar de inhoud gaan

Onze troeven

Studeren in een bruisende metropool

De negen campussen van AP vind je allemaal terug in de Antwerpse binnenstad. Zo ben je steeds dichtbij openbaar vervoer, het werkveld en de industrie waar je straks misschien terecht komt en - niet te vergeten - het gezellige Antwerpse studentenleven. 

Begeleiding op maat

Bij AP begrijpen we maar al te goed dat studeren in het hoger onderwijs voor de een al vlotter loopt dan voor de ander. Als student bij AP kan je daarom rekenen op ondersteuning aangepast aan jouw individuele situatie. Of het nu gaat om hulp bij studie-activiteiten en opdrachten, aangepaste voorzieningen omdat je studeren combineert met topsport, of een luisterend oor als je het even niet meer ziet zitten: wij laten je niet aan je lot over. 

Uitgebreide voorzieningen voor studenten

AP heeft heel wat diensten ter beschikking voor en door studenten. Dankzij ons uitgebreid sportaanbod heb jij straks na de lesuren geen excuus meer om voor de rest van de avond in de zetel te ploffen. Ook cultuurliefhebbers zullen in Antwerpen zeker aan hun trekken komen: voor een klein prijsje geniet je van een groot aanbod aan dans, theater, film, kunst, ... En ben je op zoek naar een inspirerende studieplek? Dan kan je steeds terecht in een van onze bibliotheken.

Daarnaast werkt AP samen in de Associatie Universiteiten en Hogescholen Antwerpen en met de overkoepelende Antwerpse studentenorganisatie Gate15 waardoor je ook van hun faciliteiten en diensten kan gebruik maken.