Overslaan en naar de inhoud gaan

Video Experience Day in een nieuw (coronaproof) jasje

video experience day belagian corporate video festival bedrijfsfilm ap hogeschool antwerpen kanaal z canal z

AP Hogeschool en Kanaal Z / Canal Z slaan opnieuw de handen in elkaar voor hun jaarlijkse corporate video festival. Deze 21e editie wordt alvast extra bijzonder, dankzij een nieuwe naam, een nieuwe huisstijl én een voor het eerst ook een (coronaproof) tv-special. 

Sinds 2000 zet AP Hogeschool, samen met Kanaal Z / Canal Z, ieder jaar de beste corporate video's in de kijker tijdens een groots netwerkevenement in Kinepolis Brussel. De organisatie van deze Video Experience Day (tot vorig jaar bekend als het Belgian Corporate Video Festival) is traditioneel in handen van onze laatstejaars Communicatiemanagement. Het publiek, de jury en genomineerden zijn samengesteld uit bedrijfsleiders, productiehuizen, marketeers en communicatieprofessionals. 

Ai corona! 

Hoewel de Video Experience Day dit jaar een nieuwe naam en huisstijl kreeg, bleek dat niet de enige verrassing. De coronacrisis zadelde de organisatoren met heel wat extra uitdagingen op. Zo viel de inschrijfdeadline quasi gelijk met de start van de lockdown, bleek een grootschalig fysiek netwerkevent plots onmogelijk en moesten de organisatoren halsoverkop een digitaal alternatief aanbieden. Hiervoor doorkruisten de studenten het halve land en draaiden de home offices overuren.   

Maar het resultaat, een tjokvolle televisiespecial, mag er wezen. Tijdens de uitzending kom je o.a. te weten waar de kracht van een goede bedrijfsfilm precies schuilt en welke meerwaarde video biedt voor bedrijven en organisaties (in coronatijden). Naar goede traditie bekroont een vakjury de beste corporate video's in elf verschillende categorieën en reikt twee Special Awards uit. 

TUNE IN

Volg de Video Experience Day via Kanaal Z / Canal Z:

  • tv-debuut op dinsdag 9 juni om 18 uur
  • heruitzendingen op woensdag 10, donderdag 11 en vrijdag 12 juni (driemaal per dag)
  • cocktailreportage op zaterdag 13 en zondag 14 juni

of online via VED websiteFacebookInstagramTwitterLinkedIn.

Gerelateerde artikels