Overslaan en naar de inhoud gaan

Iedereen front row tijdens WWWSHOWWW

wwwshowww modeacademie academie voor schone kunsten antwerpen ap hogeschool modeshow 2

Met WWWSHOWWW krijgt het traditionele eindejaarsdefilé van onze opleiding Mode (Koninklijke Academie voor Schone Kunsten Antwerpen) een dynamische, digitale catwalk boordevol verrassingen. Zo kan iedereen alles - veilig in z'n eigen bubbel - vanop de eerste rij mee volgen. 

De opleiding Mode aan onze Koninklijke Academie voor Schone Kunsten Antwerpen staat al jaren hoog aangeschreven in binnen- en buitenland. Onze modeshow aan het eind van het academiejaar is dan ook vaste prik op de kalender van menig modeminnaar. Het event lokt jaarlijks meer dan 4.000 modeprofessionals en -liefhebbers vanuit alle hoeken van de wereld naar Antwerpen. 

Omwille van het coronavirus is het dit jaar helaas onmogelijk om zoveel (internationale) gasten samen in Antwerpen te verwelkomen. Nu onderwijsactiviteiten massaal digitaal aangeboden worden, werd echter ook het pad geëffend voor een digitaal defilé. Via het online platform WWWSHOWWW zullen onze studenten (122 bachelors en 9 masters) niet enkel hun creaties presenteren. Kijkers worden er ook getrakteerd op tal van verrassingen.

Door de modeshow in een online spektakel te gieten, toont onze opleiding Mode niet alleen haar creativiteit, skills en vakkennis. Het is ook een bewijs van onze veerkracht, innovatie en hoop voor de toekomst. "De huidige studenten Mode verdienen dezelfde kansen en zichtbaarheid als hun voorgangers, zodat ze hun academiejaar zo memorabel mogelijk kunnen afsluiten. Via WWWSHOWWW kunnen we het harde werk van onze studenten in de kijker zetten én het academiejaar met een positieve noot eindigen", aldus Walter Van Beirendonck, hoofd van de Modeafdeling. 

Wil jij ook graag alles live mee beleven vanop de eerste rij? Dat kan op zaterdag 27 juni vanaf 20.00 uur via WWWSHOWWW

Gerelateerde artikels