Overslaan en naar de inhoud gaan

Career Center

Het Career Center van AP slaat de brug tussen bedrijven, studenten en alumni.

Wil jij als bedrijf en organisatie onze meer dan 16.000 young potentials uit diverse domeinen bereiken? Dan is het Career Center de plaats waar dat gebeurt. Onze studenten komen er namelijk regelmatig een kijkje nemen in hun zoektocht naar een stage of job: of dat nu een studentenjob of startpunt van een bloeiende professionele carrière is. 

Nog vragen? Contacteer ons dan via careercenter@ap.be.

Ik wil gematcht worden aan de juiste kandidaat

Via ons Karamel-jobplatform kunnen (oud-)studenten zichzelf volledig in kaart brengen door middel van wetenschappelijk onderbouwde assessments. Nadien worden ze automatisch en anoniem gematcht met functies bij bedrijven die volledig in lijn liggen met wie ze zijn, en wat ze als loopbaan voor ogen hebben.

Dankzij deze automatische matching kom je als bedrijf meteen in contact met kandidaten waarbij het niveau van hun skills al zijn getest, de werkomgeving bij hen past, en dat ze over de juiste intrinsieke motivatie beschikken om met de gevraagde skills aan de slag te gaan.

Ik wil een vacature plaatsen op de traditionele manier

Wil jij werken zoals je gewend bent? Door een vacature in onze databank te plaatsen, waar onze studenten of alumni op kunnen solliciteren? Dan kan je terecht op ons Jobteaser-platform. Je kan bovendien studenten voortdurend op de hoogte houden van studentenjobs, netwerkmomenten, jobevents, workshops, etc.

Onze meer dan 16.000 studenten kunnen online op je vacature(s) reageren en/of zich inschrijven voor je event(s). Heb je gewoon één vacature die je wil delen, dan kan dat ook heel snel zonder een bedrijfsprofiel.