Overslaan en naar de inhoud gaan

Naast bachelors en masters, ook graduaten bij AP in Antwerpen, Mechelen en Turnhout

Kies jij voor veel praktijk ...

In een professionele bacheloropleiding verwerf je een stevige theoretische basis, en de nodige praktische skills om aan de slag te gaan. 

massaal veel praktijk ...

Graduaatsopleidingen zijn volledig praktijkgericht en kort, in twee jaar kan je al een diploma hoger onderwijs behalen.

of een artistieke opleiding?

Het Koninklijke Conservatorium en de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten bieden bachelors en masters aan voor student-kunstenaars.

Hou me op de hoogte

 
 

Starten in februari

Waarom wachten tot september, als je nu al aan je toekomst kan beginnen? Of je nieuw instapt in het hoger onderwijs of van studierichting verandert, bij AP kan je ook in februari met je opleiding van start gaan.  

Gradu-wat?

Heb je het al gehoord? AP Hogeschool heeft sinds september 2019 haar aanbod bachelors en masters uit met praktijkgerichte graduaatsopleidingen op maat van de arbeidsmarkt. De nieuwe graduaatsopleidingen aan de Vlaamse hogescholen zijn de opvolgers van de HBO5- en Specifieke Lerarenopleidingen die vroeger door de Centra voor Volwassenonderwijs werden aangeboden.

Graduaten bevinden zich qua onderwijsniveau tussen het secundair onderwijs en de professionele bachelors. Ze zijn erg praktijkgericht en leiden al in twee jaar naar een diploma hoger onderwijs. Misschien wel ideaal voor jou?