Overslaan en naar de inhoud gaan

Infomomenten

Bij AP openen we meermaals per jaar de deuren zodat jij onze opleidingen, campussen, lectoren en studenten van binnenuit kan leren kennen. We organiseren diverse infomomenten waar je jouw specifieke vragen kan stellen aan onze lectoren en studenten. Vaak kan je een kijkje nemen in de lokalen en door het cursusmateriaal browsen. Alle praktische details die bij het studeren komen kijken, zoals studiegeld, diploma’s, inschrijvingen, het kotleven, ... komen ook aan bod. 

Wil je jezelf eens echt onderdompelen en je al voor even een student aan AP voelen? Dan kan je een plaatsje tussen onze studenten voor een echte les boeken

 

Studiekeuzehulp ontvangen?

Heb je nog wat hulp nodig met je studiekeuze? Valt helemaal te begrijpen hoor. Laat ons je inspireren, coachen en helpen door je in te schrijven op onze nieuwsbrief. Zo kom je telkens weer een stap dichter bij een juiste studiekeuze.

 
 

Workshop 'Studiekeuze maken'

Blijf je maar twijfelen bij het zoeken naar een juiste opleiding? Nood aan een babbel over één van de grootste beslissingen in je leven? Dan staat onze studiekeuzecoach Anne voor je klaar. Je kan kiezen voor ofwel een interactieve workshop rond studiekeuze, ofwel een persoonlijk 1-op-1 gesprek.

De plaatsen voor deze workshopreeks zijn erg beperkt aangezien ze in kleine groepjes doorgaan zodat je eigen specifieke vragen aan bod kunnen komen.

Openlesdagen

Dankzij onze open seats kan je een echte les op de campus volgen samen met onze studenten. Zo kan je al eens voelen hoe het is om student te zijn voor een dag én (dubbel)checken of je favoriete opleiding ook echt bij je past.

SID-ins

Op de Vlaamse Studie-informatiedagen (SID-ins) vind je infostanden van alle hogescholen en universiteiten. Je kan er ook alle opleidingen van AP Hogeschool komen ontdekken.

Donderdag en vrijdag zijn altijd voorbehouden voor bezoeken in klasverband. Op zaterdag is iedereen vrij welkom kan je bijvoorbeeld samen met je ouder(s) of vrienden langskomen. 

  • SID-in Vlaams Brabant: 11 - 13 januari 2024
  • SID-in Oost-Vlaanderen: 25 - 27 januari 2024 
  • SID-in Limburg: 1 - 3 februari 2024
  • SID-in West-Vlaanderen: 8 - 10 februari 2024
  • SID-in Antwerpen: 22 - 24 februari 2024