Infomomenten | AP Hogeschool Overslaan en naar de inhoud gaan

Infomomenten

Infomomenten

Bij AP openen we vier keer per jaar de deuren zodat jij onze opleidingen, campussen, lectoren en studenten van binnenuit kan leren kennen. In maart en april openen we deuren van onze campussen en kom je alles te weten over onze opleidingen. Je kan al je vragen afvuren op onze lectoren en studenten, een kijkje nemen in de lokalen en door het cursusmateriaal snollen. En we hebben het ook uitgebreid over alle praktische dingen die bij het verder studeren komen kijken: studiegeld, diploma’s, inschrijvingen, het kotleven, ... Ook tijdens onze info-avonden in juni en september beantwoorden we alle vragen over de opleidingen en kan je terecht met al je praktische vragen over studiegeld, diploma’s en zoveel meer. De inschrijvingen lopen dan volop. Wil je jezelf eens echt onderdompelen en je al voor even een student aan AP voelen? Schrijf je dan in voor een openlesdag

 

Openlesdagen

Dompel je helemaal onder in een van onze opleidingen tijdens een van onze openlesdagen. Alle opleidingen voorzien een workshop of les op maat zodat je echt aan den lijve ondervindt wat je van onze opleidingen mag verwachten. 

SID-ins

De Vlaamse Studie-informatiedagen (SID-ins) vinden elk jaar plaatse in januari en februari in vijf Vlaamse steden. Op deze beurzen vind je standen van alle Hogescholen en Universiteiten. Ook alle opleidingen van AP Hogeschool zijn present.

Heel wat scholen organiseren een uitstap naar een SID-in met alle laatstejaars. Maar je kan op zaterdag ook individueel een gratis bezoek brengen. Kom zeker eens langs op één van onderstaande data.

  • Leuven, Brabanthal: 10 - 12 januari 2019
  • Gent, Flanders Expo: 17 - 19 januari 2019
  • Kortrijk, Xpo: 24 - 26 januari 2019
  • Antwerpen, Expo: 31 januari - 2 februari 2019
  • Genk, Limburghal: 14 - 16 februari 2019

Van graduaat naar professionele bachelor

Studeer je dit jaar af in het hoger beroepsonderwijs en wil je verder studeren in een professionele bachelor? Het departement Gezondheid en Welzijn van AP doet je de mogelijkheden uit de doeken voor de gezondheidsgerelateerde opleidingen.