Overslaan en naar de inhoud gaan

Student Center

Het Student Center van AP - dat is alle studentgerichte dienstverlening gebundeld onder één dak. AP garandeert hiermee een gelijkwaardige, kwaliteitsvolle en toegankelijke dienstverlening aan iedere student. Samen halen we het maximum uit jouw studieloopbaan.

Studieloopbaanbegeleiding

Onze studentenbegeleiders staan voor je klaar om jouw traject zo vlot mogelijk te laten verlopen. Dit kan enerzijds gaan over individuele aanpassingen zoals een topsportstatuut, omgaan met leerstoornissen, ... Anderzijds leren ze je ook graag efficiënt te plannen en studeren.

Psychosociale begeleiding

Als je tijdens je opleiding nood hebt aan een persoonlijk gesprek, over eender welk onderwerp, staan we voor je klaar. Ook doorheen het jaar kan je deelnemen aan gerichte trainingen en interessante lezingen over thema’s zoals eenzaamheid of omgaan met stress.

Financiële ondersteuning

Wees welkom met vragen over studietoelages, (verminderd) studiegeld, kinderbijslag, studeren met een uitkering, enzovoort. We leggen het haarfijn uit!

Internationaal

Elke opleiding heeft internationale mogelijkheden, zowel op de eigen campus als in het buitenland. De medewerkers internationalisering helpen je graag onderdompelen in een internationaal bad van studeren en stages in het buitenland.

Studentenleven

Een opleiding volgen draait niet enkel en alleen rond studeren natuurlijk. Profiteren van het studentenleven: dat moet je doen! Bij het Student Center staan we je maximaal bij met vragen over Cultuur, sport en vrije tijd; Studentenverenigingen; Studeren en ondernemen.

Contacteer ons

Heb je nog vragen of wil je graag een persoonlijke afspraak? Laat het Student Center dan even weten waarover het gaat, en de juiste collega neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Campus Spoor Noord - Lichttoren

Ellermanstraat 81, 2060 Antwerpen

Extra informatie
Student Center

Je kan het Student Center contacteren via deze webpagina.


Openingsuren onthaal
maandag: 9:00-16:00
dinsdag: 9:00-16:00
woensdag: 9:00-16:00
donderdag: 9:00-16:00
vrijdag: 9:00-15:00
zaterdag: Gesloten
zondag: Gesloten
Naar Locatie