Overslaan en naar de inhoud gaan

Antwerpse hotels in de bres voor studenten Hotelmanagement

hotelmanagement eindwerk ap hogeschool antwerpen studenten studeren park inn hotel lindner hotel en city lounge 6

Het Antwerpse Park Inn Hotel en Lindner Hotel & City Lounge openden deze week gratis hun deuren voor onze laatstejaars Hotelmanagement. Nee niet voor een luxeverblijf, maar voor hun eindwerkverdediging. De studenten kregen zo de kans om in stijl af te studeren. De hotels een vuurdoop voor hun coronaproof heropening op 1 juli. 

De eindwerkverdediging is voor veel studenten de symbolische kers op de taart. Hét moment waar ze met veel bloed, zweet en tranen naartoe hebben gewerkt. Normaal gebeurt de verdediging op de campus, maar omwille van de strikte coronamaatregelen was dit nu niet mogelijk. Op zoek naar een online platform dan maar? Of een ander alternatief! 

Het Park Inn Hotel en het Lindner Hotel & City Lounge in Antwerpen stelden gratis hun vergaderzalen ter beschikking van onze laatstejaars. Zo creëerden ze een win-winsituatie voor beide partijen. De studenten konden in real life én in het werkveld hun eindwerken aan een jury presenteren. De hotels gebruikten de eindwerkverdediging als testcase om binnenkort opnieuw gasten te verwelkomen en hun maatregelen omtrent social distancing, hygiëne en het ontvangen van groepen af te toetsen.

Het resultaat? Tevreden studenten en hotels die allebei op-en-top klaar zijn voor hun nieuwe toekomst.

Gerelateerde artikels