Overslaan en naar de inhoud gaan

Starten in februari

Waarom wachten tot september, als je nu al aan je toekomst kan beginnen? Of je nu nieuw instapt in het hoger onderwijs of van studierichting verandert, bij AP kan je ook in februari met je opleiding van start gaan. Hier lees je hoe je dat stap voor stap aanpakt. 

1. Kies doordacht

Deze opleidingen starten opnieuw in februari

Carrièreswitch naar het onderwijs, de sociale sector of een helemaal nieuw domein? Studeer je al, maar denk je dat een andere opleiding beter bij je past? Wil je snel starten? Volgende opleidingen hebben een opstartmoment in het tweede semester. Dat betekent dat je met het programma begint in februari zonder dat je studieduur verlengt.

Business & Recht

Mens & Maatschappij

Onderwijs en Training

 

  Ik wil van studierichting veranderen

  Is je huidige opleiding niet helemaal wat je verwachtte? De leerstof valt tegen? Of de manier van lesgeven? Misschien ligt de omgeving je niet? Blijf er dan niet mee zitten en verander tijdig van studierichting. Of je nu van de unief naar de hogeschool gaat, van bachelor naar graduaat, of binnen AP van opleiding wil veranderen, met onze tips helpen we je naar een geslaagde studiekeuze.

  2. Informeer je!

  De website van AP heb je in ieder geval al gevonden. Hier vind je heel wat praktische informatie over onze opleidingen, verder studeren, van studierichting veranderen, ... Daarnaast adviseren we je om te komen kennismaken op een van de infomomenten voor studenten die in februari van start willen gaan. Stel je vragen, ontdek onze campussen en voel zelf of we een match hebben. 

  3. Inschrijven maar

  Zeker van je keuze? Goed zo! Je kan je inschrijven voor het tweede semester tot uiterlijk 15 maart 2023

  Of misschien wil je meer weten over:

  Zit je nog met een prangende vraag? Op elke opleidingspagina vind je de contactgegevens terug van het studentensecretariaat en de trajectbegeleider.