Overslaan en naar de inhoud gaan

Over AP Hogeschool Antwerpen

AP wordt gekenmerkt door eenheid in verscheidenheid. Het is een hogeschool waar de departementen en opleidingen hun vakgebied overstijgen en hun kennen en kunde delen. Een hogeschool met een grote kruisbestuiving en interdisciplinariteit. Een hogeschool waar iedereen – medewerkers en studenten - kansen krijgt te groeien en te bloeien en te bouwen aan zichzelf.

For students

Bij AP Hogeschool Antwerpen staat de student centraal, en dat zijn er veel: zo'n 16.000. Die zijn verspreid over 21 graduaatsopleidingen, 30 professionele bachelor- en 8 artistieke opleidingen in onze 2 schools of arts. Persoonlijke begeleiding is één van onze topprioriteiten. Dankzij een intensieve studieloopbaanbegeleiding helpen wij onze studenten de juiste studiekeuze te maken en ondersteunen wij hen om een succesvol studietraject af te leggen.

For professionals

AP Hogeschool is er niet enkel voor de traditionele studenten. Onze kenniscentra zorgen dat de organisatie altijd mee is met de nieuwste innovatie, en helpen organisaties, bedrijven, en professionals hetzelfde te doen. Onder onze pijler for professionals vind je dan ook ons onderzoek, en alle opleidingen rond levenslang leren.
 

For society

AP is meer dan een hogeschool. Al meer dan 10 jaar versterken we studenten, lectoren, medewerkers en partners met de vakkennis én de soft skills om een positieve impact te maken op de wereld van morgen. Samen creëren we een context waarin iedereen in de samenleving het beste uit zichzelf kan halen.

Wil jij ook mee bouwen aan ons verhaal. Neem dan snel een kijkje in

onze vacatures