Overslaan en naar de inhoud gaan

HR-Support

 • Dagtraject

  Troeven

  • In nauwe interactie met de medestudenten en ons team van lesgevers-begeleiders, met een passie voor het vak en een sterke verbinding met de praktijk, laten we onze studenten het werkveld verkennen. Onze studenten maken zich de job eigen in én met dat werkveld dat steeds in verandering is.
  • In onze opleiding leer je naast administratieve vaardigheden ook om optimaal samen te werken met collega’s en personeel.
  • De intense samenwerking met de bacheloropleiding Sociaal Werk zorgt voor een optimale doorstroom naar het vervolgtraject.

  Programma

  Wanneer heb ik les?

  Een academiejaar bestaat uit twee semesters. Je lessen starten midden september en lopen tot eind juni. De graduaatsopleiding HR-support wordt aangeboden in een dagtraject.

  Hoelang duurt de opleiding?

  De graduaatsopleiding HR-support omvat 120 studiepunten. Als je het modeltraject volgt, kan je het graduaatsdiploma behalen na twee jaar. Als je dat wil, kan je de opleiding over een langere periode spreiden.

  Modeltraject Academiejaar 2021-22

  Download een printklare pdf-versie

  Vul even je gegevens in, en je krijgt over enkele momenten een printklare pdf-versie in je mailbox.

  Na je opleiding

  Meteen aan de slag

  Als HR-medewerker kan je in verschillende sectoren op de personeelsdienst aan de slag, zowel in profit- als in non-profitorganisaties. Of je kan aan het werk in een uitzendkantoor, loopbaancentrum, VDAB, selectiekantoor, …. 

  Verder studeren

  Of je hebt de smaak van het studeren te pakken en kiest voor een vervolgopleiding aan de AP Hogeschool. Dankzij de samenwerking met de bacheloropleidingen Sociaal werk (afstudeerrichting Personeelswerk) is een optimale doorstroom mogelijk en kan je het diploma van deze opleiding via een korter vervolgtraject behalen.