
Hospitalityweken en contact met het werkveld
In het eerste jaar trek je er met de hele groep op uit om een week lang kennis te maken met uiteenlopende hospitalitybedrijven en met hun managers. In het tweede jaar doe je dit nogmaals, maar organiseer je dit zelf en trek je in kleine groepen naar het buitenland.
Tijdens de hele opleiding zijn er intensieve contacten met het werkveld. Naast de werkveldcases, hospitalityweken en bedrijfsbezoeken is er veel ruimte voor stages. In het tweede jaar is er een ervaringsstage van 7 weken, in het derde jaar een heuse managementstage van een volledig semester, die je trouwens in België of in het buitenland kan afleggen.
Grote keuzevrijheid in talen!
Engels zit in het basispakket. Rekening houdend met jouw voorkennis en voorkeur heb je voor de tweede en derde vreemde taal de keuze uit Frans, Duits en Spaans.
Verdiepingstrajecten!
In het derde jaar kies je een traject waarin je jezelf helemaal kan verdiepen om er een echte expert over te worden. Je kan inzoomen op E-hospitality, Meeting & Events of Hospitality Business met telkens zeer specifieke vakken die door gespecialiseerde vakmensen gedoceerd worden.
Lectoren uit het werkveld
Als opleidingsteam stellen wij een persoonlijk contact met onze studenten voorop. Onze behulpzame en coachende aanpak stimuleert de groei en talentontwikkeling van de studenten en biedt ondersteuning in het individuele leertraject waar nodig.
Je kan rekenen op een professioneel en ervaren lectorenteam met een uitgesproken voeling en link met het werkveld, onder meer door ook zelf actief te blijven in de hospitalitysector.