Graduaat Logies-, Restaurant- en Cateringmanagement | AP Hogeschool Overslaan en naar de inhoud gaan

Logies-, Restaurant- en Cateringmanagement

  • Dagtraject

Je kan kiezen uit volgende afstudeerrichtingen:

Catering

De graduaatsopleiding Logies-, Restaurant- en Cateringmanagement met afstudeerrichting Catering leidt je op een praktijkgerichte manier op tot een gespecialiseerde en gastvrije operationeel manager, die oog heeft voor efficiëntie en duurzaamheid. Centrale thema’s zijn productie en dienstverlening, communicatie, organisatie en commerciële vaardigheden.

Naar opleiding
Logies

De graduaatsopleiding Logies-, Restaurant- en Cateringmanagement met afstudeerrichting Logies leidt je op een praktijkgerichte manier op tot een gespecialiseerde en gastvrije operationeel manager van een kleinschalig verblijf, die oog heeft voor efficiëntie en duurzaamheid. Centrale thema’s zijn productie en dienstverlening, communicatie, organisatie en commerciële vaardigheden.

Naar opleiding
Restaurant

De graduaatsopleiding Logies-, Restaurant- en Cateringmanagement met afstudeerrichting Restaurant leidt je op een praktijkgerichte manier op tot een gespecialiseerde en gastvrije operationeel manager in een restaurant, die oog heeft voor efficiëntie en duurzaamheid. Centrale thema’s zijn productie en dienstverlening, communicatie, organisatie en commerciële vaardigheden.

Naar opleiding
Opleiding
Logies-, Restaurant- en Cateringmanagement
Catering
Logies
Restaurant