Graduaat
2 Jaar
De graduaatsopleiding Logies-, Restaurant- en Cateringmanagement met afstudeerrichting Catering leidt je op een praktijkgerichte manier op tot een gespecialiseerde en gastvrije operationeel manager, die oog heeft voor efficiëntie en duurzaamheid. Centrale thema’s zijn productie en dienstverlening, communicatie, organisatie en commerciële vaardigheden.
De graduaatsopleiding Logies-, Restaurant- en Cateringmanagement met afstudeerrichting Logies leidt je op een praktijkgerichte manier op tot een gespecialiseerde en gastvrije operationeel manager van een kleinschalig verblijf, die oog heeft voor efficiëntie en duurzaamheid. Centrale thema’s zijn productie en dienstverlening, communicatie, organisatie en commerciële vaardigheden.
De graduaatsopleiding Logies-, Restaurant- en Cateringmanagement met afstudeerrichting Restaurant leidt je op een praktijkgerichte manier op tot een gespecialiseerde en gastvrije operationeel manager in een restaurant, die oog heeft voor efficiëntie en duurzaamheid. Centrale thema’s zijn productie en dienstverlening, communicatie, organisatie en commerciële vaardigheden.
Opleiding | Type | Duur | Campus | Interessegebied |
---|---|---|---|---|
Logies-, Restaurant- en Cateringmanagement | Graduaat | 2 | Campus Meistraat | Bedrijf & Organisatie |
Catering | Afstudeerrichting | 2 | Campus Meistraat | Bedrijf & Organisatie |
Logies | Afstudeerrichting | 2 | Campus Meistraat | Bedrijf & Organisatie |
Restaurant | Afstudeerrichting | 2 | Campus Meistraat | Bedrijf & Organisatie |