Overslaan en naar de inhoud gaan

Werforganisatie

Type

Graduaat

Duur

2 Jaar

  • Dagtraject

De praktijkgerichte graduaatsopleiding Werforganisatie leidt je op tot (assistent)- werfleider. Een (assistent)- werfleider treft de nodige voorbereidingen voor bouwactiviteiten, organiseert en volgt de dagelijkse activiteiten op en stuurt bij waar nodig. In deze beroepsgerichte opleiding krijg je voldoende technische bagage mee om snel en concreet aan de slag te gaan.

werforganisatie.jpgIets voor jou?

Ben je gebeten door de wereld van de bouw? Wil je je technische en organisatorische vaardigheden aanscherpen? Dan is deze opleiding iets voor jou.

Wat leer je?

Als je de opleiding met succes beëindigt, ben je als (assistent)- werfleider meteen inzetbaar in de algemene bouw of wegenbouw. We leren je alles over de projectorganisatie, werfinrichting en planning. En we scherpen je sociale vaardigheden en technische kennis aan.

Je kan kiezen uit volgende afstudeerrichtingen:

Wegenbouw

De praktijkgerichte graduaatsopleiding Werforganisatie met afstudeerrichting Wegenbouw leidt je op tot (assistent)- werfleider voor wegenis- en rioleringswerken. Je treft de nodige voorbereidingen, organiseert en volgt de dagelijkse activiteiten van de werf op en stuurt die indien nodig ook bij.

Type
Afstudeerrichting van Graduaat
Duur
2 jaar
Basisopleiding
Werforganisatie
Naar opleiding
Woningbouw

De praktijkgerichte graduaatsopleiding Werforganisatie met afstudeerrichting Woningbouw leidt je op tot (assistent)- werfleider voor bouwwerken. Je treft de nodige voorbereidingen, organiseert en volgt de dagelijkse activiteiten van de werf op en stuurt die indien nodig ook bij. De opleiding biedt je voldoende technische bagage en de juiste vaardigheden om snel aan de slag te gaan.

Type
Afstudeerrichting van Graduaat
Duur
2 jaar
Basisopleiding
Werforganisatie
Naar opleiding
Opleiding Type Duur Campus Interessegebied
Werforganisatie Graduaat 2 Campus Spoor Noord - Ellermanstraat Bedrijf & Organisatie
Wegenbouw Afstudeerrichting 2 Campus Spoor Noord - Ellermanstraat Bedrijf & Organisatie
Woningbouw Afstudeerrichting 2 Campus Spoor Noord - Ellermanstraat Bedrijf & Organisatie