Graduaat Werforganisatie | AP Hogeschool Overslaan en naar de inhoud gaan

Werforganisatie

  Troeven

  • We nodigen regelmatig gastsprekers uit die de nieuwste technieken en de gang van zaken op de werf komen toelichten.
  • De afstemming op de arbeidsmarkt draagt er eveneens toe bij dat de opleiding steeds up-to-date blijft en garandeert dat je optimaal klaargestoomd geraakt voor het échte werk.
  • Je kan bovendien genieten van het enthousiasme en de ruime expertise van het lectorenbestand, waardoor je met een voorsprong aan je loopbaan begint.
  • Werk verzekerd met dit diploma: er is in deze sector immers een groot tekort aan organisatietalent met een stevige technische basis.

  Programma

  Wanneer heb ik les?

  Een academiejaar bestaat uit twee semesters. Je lessen starten midden september en lopen tot eind juni. De lessen werforganisatie vinden voornamelijk ‘s namiddags en ‘s avonds plaats.

  Hoelang duurt de opleiding?

  De graduaatsopleiding Werforganisatie omvat 120 studiepunten. Als je het modeltraject volgt, kan je het graduaatsdiploma behalen na twee jaar. Als je dat wil, kan je de opleiding over een langere periode spreiden.

  Aangepaste trajecten

  Is voltijds studeren voor jou niet evident, dan kan je kiezen voor een aangepast traject. Voor elke opleiding staat een trajectbegeleider klaar om samen met jou de verschillende opties te bekijken.

  Na je opleiding

  Meteen aan de slag

  Met dit diploma op zak zijn de mogelijkheden talrijk. Je kan ervoor kiezen om meteen aan de slag te gaan of op te klimmen in het bedrijf waar je al werkzaam bent. Als werfleider kan je terecht bij aannemingsbedrijven, gemeentelijke diensten, overheidsdiensten (watermaatschappij, intercommunale maatschappij)…  

  Verder studeren

  Of je hebt de smaak van het studeren te pakken en kiest voor een vervolgopleiding.

  Waar heb ik les?

  Je volgt les op campus Spoor Noord - Ellermanstraat in Antwerpen.