Overslaan en naar de inhoud gaan

Marketing- en Communicatiesupport

De praktijkgerichte graduaatsopleiding Marketing- en Communicatiesupport leidt je op tot een klantgerichte, communicatieve en commerciële teamplayer die zo terecht kan in elke onderneming of organisatie, zowel in de profit als in de non-profitsector. 

161115ap_hbo5_05_crop.jpgIets voor jou?

Wil je graag verder studeren, maar ook snel aan de slag?  En heb je interesse in communicatie, hou je van afwisseling en heb je belangstelling voor trends en producten? Dan is deze opleiding iets voor jou. 

Wat leer je?

We leiden je op tot een communicatiemedewerker die ondersteuning kan bieden bij het coördineren, organiseren en uitvoeren van marketing- en/of communicatieactiviteiten. Je leert hoe de nodige data te verzamelen en verwerken en hoe contacten en relaties te onderhouden, zowel intern als extern. Je leert probleemoplossend en doelgroepgericht te werk gaan, leert zelfstandig én in team werken en (pro)actief te handelen.

Het eerste jaar in de dagopleiding of de eerste drie semesters in de avondopleiding zijn gemeenschappelijk voor beide afstudeerrichtingen. Daardoor krijg je de mogelijkheid om doordacht een keuze te maken tussen de afstudeerrichtingen Marketingsupport of Communicatiesupport.