Overslaan en naar de inhoud gaan

Energiemanagement

 • Dagtraject
 • Verkort programma mogelijk

Oud-studenten aan het woord

 • Voor mijn stage was ik drie maanden energiemanager bij Brouwerij Palm. Ik onderzocht het energieverbruik in de brouwzaal en bracht enkele verbeteringen voor het bierproductieproces in kaart. Na mijn opleiding ben ik aan een schakelprogramma naar de Master Industrieel Ingenieur begonnen om de theoretische kant van het energieverhaal verder uit te diepen. 

  Jelle

 • Na mijn middelbare studies elektrische technieken koos ik heel bewust voor de opleiding Energiemanagement. De industrie heeft nood aan specialisten met kennis van een duurzaam en efficiënt energiebeleid. Hoe energiebewuster de mens wordt, hoe minder vervuiling. En dat willen we toch allemaal?

  Miguel

 • Mijn stage en bachelorproef heb ik bij een multinational in Londen afgelegd. Ik bracht het energieverbruik van alle internationale filialen van het bedrijf in kaart, deed onderzoek naar hun energie-efficiëntie en zette een internationale benchmarking op. Alles wat ik geleerd had in de opleiding, zowel van energiemanagement als van professionele vaardigheden, kwam hierbij van pas.

  Gerd

Deze opleidingen kunnen ook interessant zijn voor jou