Programma Academiejaar 2025-26
-
1. Logies-, restaurant-, en cateringmanagement: 60 SP
-
2. Logies-, restaurant- en cateringmanagement: 60 SP
OPLEIDINGSONDERDELEN SP Business Challenge 3 F&B Beheer 3 Marketing 3 Personeelszaken 3 Projectopdracht 3 Sales & negotiatietechnieken 3 -
catering
Uitleg: Je moet alle opleidingsonderdelen van deze afstudeerriching volgen. OPLEIDINGSONDERDELEN SP Evoluties in de F&B-sector 3 Commerciële Catering 3 Niet-Commerciële Catering 3 Toepassingen Catering 3 Werkplekleren Catering 30 -
logies
Uitleg: Je moet alle opleidingsonderdelen van deze afstudeerriching volgen. OPLEIDINGSONDERDELEN SP Inrichting & uitrusting 3 Logiesmanagement 3 Taal- & communicatievaardigheid: Engels II 3 Taal- & communicatievaardigheid: Frans II 3 Werkplekleren Logies 30 -
restaurant
Uitleg: Je moet alle opleidingsonderdelen van deze afstudeerriching volgen. OPLEIDINGSONDERDELEN SP Evoluties in de F&B-sector 3 Gastronomie 3 Productkennis wijnen en dranken 6 Werkplekleren Restaurant 30
-
*modeltraject steeds onder voorbehoud van wijzigingen