Programma Academiejaar 2024-25
-
1. Logies-, restaurant-, en cateringmanagement: 60 SP
OPLEIDINGSONDERDELEN SP Basisprincipes F&B-beheer 3 Basiskennis wijnen en dranken 3 Boekhouden 3 Logiesorganisatie 3 Oriëntatie op de hospitality sector 3 Public relations 3 Toepassingen ICT 3 Interculturele communicatie 3 Recht 3 Taal- & communicatievaardigheid: Nederlands 3 Taal- & communicatievaardigheid: Frans I 3 Taal- & communicatievaardigheid: Engels I 3 Veiligheid, ergonomie & hygiëne 3 Basisprincipes management 3 Food production 3 Werkplekleren B 9 Professionele ontwikkeling 3 Introductie Frans/Engels 3 -
2. Logies-, restaurant- en cateringmanagement: 60 SP
OPLEIDINGSONDERDELEN SP F&B beheer 5 Marketing 5 Personeelszaken 3 Sales & negotiatietechnieken 5 -
catering
Uitleg: Je moet alle opleidingsonderdelen volgen. OPLEIDINGSONDERDELEN SP Evoluties in de F&B-sector 3 Toepassingen Catering 5 Verdieping catering 4 Werkplekleren Catering 30 -
logies
Uitleg: Je moet alle opleidingsonderdelen van deze afstudeerriching volgen. OPLEIDINGSONDERDELEN SP Inrichting & uitrusting 3 Logiesmanagement 3 Taal- & communicatievaardigheid: Frans II 3 Taal- & communicatievaardigheid: Engels II 3 Werkplekleren Logies 30 -
restaurant
Uitleg: Je moet alle opleidingsonderdelen volgen. OPLEIDINGSONDERDELEN SP Evoluties in de F&B-sector 3 Gastronomie 4 Productkennis wijnen en dranken 5 Werkplekleren Restaurant 30
-
*modeltraject steeds onder voorbehoud van wijzigingen