Leren in praktijk
Je leert in de praktijk in de professionele keukens en restaurants van campus PIVA (CVO Provincie Antwerpen) en/of op een werkplek in de cateringsector van jouw keuze.
Lange eindstage
Je gaat een volledig semester op (eind)stage en bouwt daardoor een band op met de bedrijven in een stad en regio die van hun gastvrijheid en hun eet-, drink- en tafelcultuur een speerpunt maken in hun (inter)nationaal toerismebeleid. Of je kan een stage lopen in de non-profitsector waar scholieren, ziekenhuispatiënten of rusthuisbewoners je “gasten” zijn.
Steeds vernieuwend
De opleiding speelt in op trends en leert je oog te hebben voor kwaliteit en duurzaamheid.
Internationaal
Je leert omgaan met een internationaal publiek als gast, en als andere stakeholders. Daarnaast maak je ook kennis met internationale producten.
Persoonlijk en op maat
De opleiding en haar lectoren hebben een heel persoonlijke aanpak, zodat elke student krijgt wat hij nodig heeft. We houden ook rekening met je vooropleiding en bieden je een flexibel opleidingsaanbod afgestemd op jouw noden.