Overslaan en naar de inhoud gaan

Navormingen en opleidingen leraren

Het departement Onderwijs en Training van AP biedt relevante vervolgopleidingen en navormingen voor leerkrachten aan. Hieronder vind je een overzicht.

Andere vormingen

 • Aan de slag met STEM in het Kleuteronderwijs, Lager en/of Secundair Onderwijs
  Wil je met STEM aan de slag in het Kleuter-, Lager of Secundair Onderwijs? De lerarenopleidingen van AP Hogeschool en RVO-Society reiken je samen een schat aan mogelijkheden aan. Neem dus zeker een kijkje in onze brochure!
 • Navorming van andere AP-departementen
  Ook andere departementen van AP Hogeschool bieden vervolgopleidingen, workshops en studiedagen aan die voor leerkrachten en zorgcoördinatoren meer dan de moeite waard zijn. Van een navorming over 'Activerende ondersteuning van leerkrachten', een ba-na-ba autismespectrumstoornissen over een postgraduaat supervisie, intervisie, coaching (SIC) en navormingen over leidinggeven en conflicthantering. Bekijk hier ons professionaliseringsaanbod
 • Lezers maak je samen
  Via schoolspecifieke professionaliseringstrajecten op maat en een aanbod aan inhoudelijke sessies willen we schoolteams op weg helpen richting sterk leesonderwijs. Vanuit wetenschappelijke literatuur geven we handvatten en concrete tips om je leesonderwijs vorm te geven. We illustreren die met inspirerende praktijkvoorbeelden uit verschillende scholen in het kleuter- en  lager onderwijs.
  Meer info en het volledige aanbod