Overslaan en naar de inhoud gaan

Papieren raket (6+)

Lowie Spriet

Lowie Spriet is in 2020 afgestudeerd als bachelor Elektronica-ICT (AP Hogeschool Antwerpen). Voor zijn bachelorproef maakte hij i.s.m. Rombit een fullstack gezichtsherkenningsprototype voor toepassingen in de Haven van Antwerpen.

Panelizer

Projecten Immersive Lab

Immersive Lab

Het Immersive Lab is een expertisecentrum dat alle onderzoeksprojecten, verworven kennis en technologie rond XR-technologie (extended reality: virtual, augmented en mixed reality) centraliseert en ter beschikking stelt van studenten, onderzoekers, bedrijven en non-profitorganisaties. Onderzoekers worden in contact gebracht met XR-producenten, hardware- en softwareontwikkelaars, investeerders… maar ook onderwijs, culturele instellingen en andere geïnteresseerden uit de regio. 

Immersive Lab

Gezondheid & Wetenschap

gezondheid en wetenschap

Het onderzoeks- en expertisecentrum Gezondheid en Wetenschap brengt onderzoekers vanuit een breed scala aan gezondheids- en wetenschapsgeoriënteerde richtingen samen: Biomedische Laboratoriumtechnologie, Ergotherapie, Toegepaste Psychologie, Verpleegkunde, Voedings- en Dieetkunde en Vroedkunde.

Sofie Vermeiren

Jurgen Verstrepen

Jurgen Verstrepen, lector en onderzoeker, behaalde zijn Master in de Industriële wetenschappen: Elektromechanica. Door zijn opgebouwde kennis als E&I (Electrical & Instrumentation)-, analyse-, PLC (Programmable logic controller)- en DCS (Distributed control system)-engineer samen met zijn ervaring als teamlead en projectmanager in verschillende sectoren versterkt hij het AP-team in het departement Wetenschap en Techniek voor de richtingen Automatisering, Procesautomatisering en Elektromechanische systemen.

Panelizer
Abonneer op