Overslaan en naar de inhoud gaan

Laat zien wat in je zit

Laat zien wat in je zit! Dat is ons AP-motto. Want wie je ook bent of wat je passie ook is: iedereen heeft kwaliteiten en talenten. Hier zijn wij rotsvast van overtuigd. Dit zien wij ook dagelijks terug bij onze studenten, alumni en medewerkers. Als actief pluralistische hogeschool streven we samen naar een open community waar iedereen zich welkom voelt, zichzelf kan zijn, en zichzelf maximaal kan ontplooien op professioneel én persoonlijk vlak.

Anaïs Gullotto (25)

Bachelor Secundair Onderwijs - Lichamelijke Opvoeding & Bewegingsrecreatie

Professionele ballerina Anaïs wou dolgraag leerkracht worden. Dus waagde ze de sprong en ging opnieuw studeren. Met de discipline en het doorzettingsvermogen uit haar ballettijd ging ze tot het uiterste om haar diploma te behalen.

Arno Van Hout (21)

Bachelor Journalistiek

Tijdens zijn lerarenopleiding ontdekte Arno dat er veel méér in hem zit dan enkel leraar worden. Dus ging hij zijn droom achterna en besliste om nog Journalistiek bij te studeren.

Assia El Akel (19)

Bachelor Orthopedagogie

Assia is eerstejaars in de bachelor Orthopedagogie, maar droomt nu al stiekem van een master aan de universiteit en een job in de verslavingszorg. 

Benni Van den Noortgate (43)

Graduaat Sociaal-Cultureel Werk

Veertiger Benni besliste om na lange tijd opnieuw te gaan studeren, want: 'Iedereen heeft wel íets in zich zitten, maar je moet het eerst ontdekken en verder ontwikkelen.' Hij combineert zijn opleiding met een job en gezin. 

Britt De Beule (23)

Bachelor Secundair Onderwijs - Gezondheidsopvoeding & Mode

Als 14-jarige droomde Britt al van een carrière voor de klas. Op haar pad van BSO naar bachelor kwam ze de nodige obstakels tegen. Maar met heel veel doorzettingsvermogen en een beetje extra hulp, bleef ze op haar doel afgaan.

 

 

Chelsea Gomes (22)

Bachelor Toegepaste Informatica

Chelsea kan dankzij haar topsportstatuut al haar passies combineren. Ze studeert fulltime en danst daarnaast op hoog niveau. In haar weinige vrije tijd geeft ze les in 4 dansscholen en neemt deel aan (inter)nationale danscompetities.

Hany Tayyem (22)

Bachelor Secundair Onderwijs - Nederlands & niet-confessionele zedenleer. 

Na zijn opleiding Woordkunst-Muziek in het KSO koos Hany niet voor het podium, maar voor de klas. 

Jana De Lange (20)

Bachelor Kleuteronderwijs 

Jana combineert haar opleiding met dansen in wedstrijdteams. Hoewel ze van fun houdt, neemt ze haar studies wel serieus. Zelfs als dat betekent dat je dan helemaal in je eentje aan de hogeschool moet starten. 

Kylie Bollegraf (30)

Bachelor Sociaal Werk - Sociaal-Cultureel Werk

Kylie kreeg steeds weer te horen dat studeren niet in haar zat. Maar ze bewees het tegendeel! Ze stopte met werken, ruilde haar thuisbasis Nederland in voor Antwerpen en behaalde bij AP haar bachelordiploma.

Marijne Van Boeckel (23)

Bachelor Sociaal Werk

Marijne leeft ervoor om anderen te empoweren. Ze vult haar diploma Toegepaste Psychologie aan met een extra bachelor Sociaal Werk. Droomt van een job als zorgondersteuner in het onderwijs. En ijvert in haar vrije tijd actief mee voor body positivity en feminisme.

Michiel Meurs (21)

Bachelor Elektronica-ICT

Zijn mooie, wilde krullenbos is Michiel intussen kwijt, maar zijn drive en passie voor zijn opleiding Elektronica-ICT gelukkig niet.

Mohamed Alem (23)

Bachelor Toegepaste Informatica

Goedlachse en geëngageerde Mo héél veel in zich zitten. Naast zijn bacheloropleiding zetelt hij ook in de studentenraad én zet zich als vrijwilliger in voor jongerenwerkingen.

Sander De Witte (20)

Bachelor Bedrijfsmanagement - Rechtspraktijk

Sander droomt van een job bij de politie. Naast studeren nemen ook voetbal en scouts veel van zijn tijd in beslag. Scoutsleider zijn heeft stiekem zelfs voorrang op school voor Sander ...

Tamara Leuyckx (45)

Bachelor Toegepaste Psychologie

Tamara bewijst dat je nooit te oud bent om (opnieuw) te gaan studeren. Als avondstudente combineert - of zeg maar jongleert - ze haar opleiding met een fulltime job en een gezin. 

Trishia Hanjoul (21)

Graduaat Marketing- en Communicatiesupport

Hoewel het bij Trishia kriebelde om kleuterjuf te worden, bleek die bacheloropleiding niet het juiste pad voor haar. Ze switchte naar een graduaat en is nu wel goed op weg om haar hoger diploma te behalen.

Youssef El Boujeddaini (21)

Bachelor Toegepaste Informatica

Youssef is naast student ook lid van de studentenraad en een zelfverklaarde nerd. Hoewel hij een eeuwige uitsteller is, staat hij altijd meteen klaar om anderen te helpen.

Zakaria Basraoui (25)

Graduaat Internet of Things 
Bachelor Elektronica-ICT

Hoewel Zakaria in het middelbaar stopte met school, is hij aan de hogeschool totaal niet meer te stoppen. Hij rondde intussen al een graduaat af en studeert nu nog voor een bachelor in verkort traject.