Graduaat Logies-, Restaurant- en Cateringmanagement | AP Hogeschool Skip to main content

Logies-, Restaurant- en Cateringmanagement

  • Dagtraject

Je kan kiezen uit volgende afstudeerrichtingen:

Catering

De graduaatsopleiding Logies-, Restaurant- en Cateringmanagement met afstudeerrichting Catering leidt je op een praktijkgerichte manier op tot een gespecialiseerde en gastvrije operationeel manager, die oog heeft voor efficiëntie en duurzaamheid. Centrale thema’s zijn productie en dienstverlening, communicatie, organisatie en commerciële vaardigheden.

  • Type
    Afstudeerrichting van Graduaat
  • Duur
    2 jaar
  • Basisopleiding
    Logies-, Restaurant- en Cateringmanagement
  • Campus
To programme
Logies

De graduaatsopleiding Logies-, Restaurant- en Cateringmanagement met afstudeerrichting Logies leidt je op een praktijkgerichte manier op tot een gespecialiseerde en gastvrije operationeel manager van een kleinschalig verblijf, die oog heeft voor efficiëntie en duurzaamheid. Centrale thema’s zijn productie en dienstverlening, communicatie, organisatie en commerciële vaardigheden.

  • Type
    Afstudeerrichting van Graduaat
  • Duur
    2 jaar
  • Basisopleiding
    Logies-, Restaurant- en Cateringmanagement
  • Campus
To programme
Restaurant

De graduaatsopleiding Logies-, Restaurant- en Cateringmanagement met afstudeerrichting Restaurant leidt je op een praktijkgerichte manier op tot een gespecialiseerde en gastvrije operationeel manager in een restaurant, die oog heeft voor efficiëntie en duurzaamheid. Centrale thema’s zijn productie en dienstverlening, communicatie, organisatie en commerciële vaardigheden.

  • Type
    Afstudeerrichting van Graduaat
  • Duur
    2 jaar
  • Basisopleiding
    Logies-, Restaurant- en Cateringmanagement
  • Campus
To programme
Opleiding
Logies-, Restaurant- en Cateringmanagement
Catering
Logies
Restaurant