Skip to main content

Kies je voor de veelzijdige opleiding Vastgoed dan word jij straks landmeter-expert of vastgoedprofessional. Welke afstudeerrichting je ook kiest, je komt gegarandeerd in een erg boeiende job terecht met veel afwisseling. Je brengt je dagen niet achter een bureau door, maar trekt de baan op, of de buitenlucht in.  

Iets voor jou?

  • Ben jij geboeid door plaatsen waar mensen wonen en werken: bijzondere architectuur, klassieke constructies, creatieve kantoorcomplexen, ... ?
  • Of, wil jij graag de eerste schakel zijn in innovatieve vastgoedprojecten en complexe infrastructuurwerken?
  • Leer jij graag met twee voeten in de praktijk? In deze opleiding trek je regelmatig het werkveld in als makelaar of landmeter.
  • Heb je zin in een stage of project in het buitenland? 

Dan is de opleiding Vastgoed misschien wel iets voor jou! Je kan kiezen uit twee volwaardige afstudeerrichtingen, waar je 3 jaar lang ondergedompeld wordt in vastgoed- of landmeetvakken.

Je kan kiezen uit volgende afstudeerrichtingen:

Landmeten

Een landmeter? Is dat niet iemand die in een fluo hesje langs de weg staat? Klopt, maar landmeters zijn zo veel meer. Ze zijn naast landmeten ook gespecialiseerd in bouwkunde én recht. En ze steken vooral graag de handen uit de mouwen: digitaal ontwerpen, terreinen in kaart brengen, data verzamelen en analyseren.

Type
Afstudeerrichting van Professionele Bachelor
Duur
3 jaar
Basisopleiding
Vastgoed
To programme
Vastgoed

Vastgoed? Dat is zo veel meer dan huizen verkopen. Je leert gebouwen beheren, evalueren, schatten en stelt verkoop- en verhuurdossiers op. Je vakkenpakket is erg divers: bouwkunde, recht, fiscaliteit, economie, … Dat zal je in je toekomst als vastgoedspecialist allemaal van pas komen!

Type
Afstudeerrichting van Professionele Bachelor
Duur
3 jaar
Basisopleiding
Vastgoed
To programme
Opleiding Type Duur Campus Interessegebied
Vastgoed Professionele Bachelor 3 Campus Spoor Noord - Ellermanstraat Recht
Landmeten Afstudeerrichting 3 Campus Spoor Noord - Ellermanstraat Techniek
Vastgoed Afstudeerrichting 3 Campus Spoor Noord - Ellermanstraat Bedrijf & Organisatie