Overslaan en naar de inhoud gaan

Verzekeringen

 • Dagtraject

  Troeven

  PRAKTIJKGERICHT

  Al vanaf het eerste semester sturen we je op pad om het werkveld en zijn spelers te leren kennen. Zo kan je meteen de opgedane kennis inzetten in de praktijk, en doe je al snel echte ervaring op. Tijdens het werkplekleren leg je bovendien nuttige contacten, die ook na je opleiding goed van pas komen.

  FLEXIBEL EN OP MAAT

  Je bepaalt zelf je studietempo en een deel van het studietraject. Zo kan je deze opleiding makkelijk combineren met een job of gezin.

  KLAAR VOOR DE TOEKOMST

  Je krijgt les van lectoren met praktijkervaring. Hierdoor weten ze wat er speelt op de werkvloer en kunnen ze deze informatie meteen vertalen in de lessen. Daarnaast werkt de opleiding samen met de professionele bacheloropleiding Bedrijfsmanagement – Financiën en Verzekeringen, waardoor we je voorbereiden op samenwerking in de professionele context of verder studeren.

  Programma

  Dit is een nieuwe opleiding die start in september 2022. Het volledige programma volgt zo snel mogelijk.

  Modeltraject

  Na je opleiding

  Meteen aan de slag

  Deze opleiding stoomt je helemaal klaar voor het werkveld. Met je diploma op zak kan je meteen aan de slag. Als verzekeringsconsulent sta jij tussen de mensen. Je beheert verzekeringspolissen en helpt de verzekeringsmakelaar bij bemiddeling, schade, productie, beheer van overeenkomsten … Je staat dus altijd in contact met je klanten en je collega’s.

  Verder studeren

  Wil je liever nog verder studeren? Dan kan je via een verkort traject de professionele bachelor Bedrijfsmanagement met afstudeerrichting Financiën & Verzekeringen behalen.

Deze opleidingen kunnen ook interessant zijn voor jou