Overslaan en naar de inhoud gaan

Doe-koffer Lawaai: Amai mijn (h)oren

Wat als je oren niet meer horen wat ze moeten horen? Wanneer verandert geluid in lawaai? Wat doet een mp3-speler met je oren? Deze educatieve doe-koffer maakt jongeren bewust van de impact van geluid en lawaai.

Elk thema komt aan bod in de vorm van spelletjes, verhalen en quizzen. Grofweg onderscheiden we methodieken voor de 1ste, 2de en 3de graad van het secundair onderwijs 

Je kan een programma op maat van jouw groep samenstellen. Sommige methodieken zijn voor alle leeftijden, andere specifiek voor tieners (1e graad secundair) of jongeren (2e en 3e graad secundair). Combineer de verschillende invalshoeken en moeilijkheidsgraden tot je een lespakket hebt dat aansluit bij jouw groep. 

Inhoud van de koffer Amai mijn (h)oren! 

In deze doe-koffer komen vier thema's aan bod: 

  • decibels 

  • gehoorverlies 

  • preventie 

  • gehoorbescherming 

Praktisch

Doelgroep: Secundair onderwijs 
Prijs: Gratis 
Contactpersoon: annick.scheynen@ap.be 
Reservatie: Via onderstaand formulier. Je kan deze doe-koffer ook aankopen. Neem contact op met Danny Raymaekers voor een offerte: danny.raymaekers@ap.be.

Aanvraagformulier

Contactgegevens
Jouw functie
Organisatiegegevens
Reservatiegegevens
Transportkeuze
Onze standaard ontleentermijn is 2 weken, maar langer kan (meestal) ook. Vul hieronder in van wanneer tot wanneer je de doe-koffer wil ontlenen.
Facturatiegegevens
Doe-koffers ontleen je gratis. Enkel wanneer je ervoor kiest om de doe-koffer via koerier te laten vervoeren, hebben we je facturatiegegevens nodig.

Lees hier de voorwaarden voor reservatie en ontlening van de doe-koffer Lawaai.

Je gegevens worden opgenomen in een bestand dat beheerd wordt conform het privacy beleid van AP Hogeschool.