Overslaan en naar de inhoud gaan

AUHA - Onderzoeksnamiddag: Meet & Greet

Op 22 maart 2023 organiseert AUHA een onderzoeksnamiddag op AP Hogeschool. Een namiddag waarop verschillende Universiteiten en Hogescholen elkaar kunnen ontmoeten en hun onderzoek kunnen presenteren. Tijdens dit event zet het Immersive Lab rond 15u15 hun deuren even open. In het Immersive Lab zullen verschillende onderzoekers aanwezig zijn die graag meer uitleg geven over de lopende projecten. Ook zullen er een paar demo's beschikbaar zijn van onze laatste projecten. Kom je graag eens langs? Schrijf je dan zeker in op de site. Bezoeken is enkel mogelijk tijdens de opgegeven tijdslots. 

Wanneer?
Woensdag 22 maart 2023 – namiddag

Waar?
AP Hogeschool – Campus Spoor Noord
Noorderplaats 2, 2000 Antwerpen

Voor wie?
Gratis event voor onderzoekers van de instellingen van de AUHA

Doel
Netwerking en duurzame samenwerking stimuleren tussen onderzoekers over de verschillende instellingen en over de verschillende disciplines heen.

Programma
De namiddag start met een plenaire sessie waarin dr. Bruno Hoste (UAntwerpen) een lans zal breken voor interdisciplinair onderzoek. Hierna volgen verschillende praktijkgerichte workshops naar keuze. We sluiten de namiddag af met een postersessie, receptie en bezoek aan het AP Immersive Lab.

Inschrijven
Via deze link kunt u zich registreren voor de AUHA Onderzoeksnamiddag van 22 maart 2023. Meer info op de website van AUHA