Skip to main content

Studenten Rechtspraktijk strijden mee voor De Campus Cup

de campus cup canvas otto-jan ham ap hogeschool antwerpen rechtspraktijk 2

Tijdens het tweede seizoen van De Campus Cup is ook AP Hogeschool van de partij. Vanavond verdedigen onze studenten Rechtspraktijk Vincent, Tine, Adelina en Robin de kleuren van AP. 

In de tv-quiz 'De Campus Cup' nemen studierichtingen van verschillende universiteiten en hogescholen het tegen elkaar op. Otto-Jan Ham legt hen het vuur aan de schenen met spannende quizvragen en blokuitdagingen.

Dit jaar plaatsten maar liefst twee AP-teams zich voor de wedstrijd. Omwille van het coronavirus wordt dit sowieso een bijzondere editie. De opnames gebeur(d)en in een social distance proof studio: omgeven door plexiglas, zonder kappers of make-upartiesten en zonder publiek. 

Campus Cup 2 aflevering 7 Rechtspraktijk AP.jpg

Vanavond maken onze studenten Rechtspraktijk als eerste hun tv-debuut. Teamkapitein Vincent Van den Wyngaert: "Het was een super leuke ervaring en we zijn APetrots op onze deelname. Of we gewonnen hebben? Dat mogen we niet verklappen, dus kijken maar ..."

Benieuwd of team Rechtspraktijk de overwinning binnen haalt? Volg het live: woensdag 27 mei om 22.20 uur op Canvas of VRTNU.

Gerelateerde artikels