Skip to main content

Marketing- en Communicatiesupport

De praktijkgerichte graduaatsopleiding Marketing- en Communicatiesupport leidt je op tot een klantgerichte, communicatieve en commerciële teamplayer die zo terecht kan in elke onderneming of organisatie, zowel in de profit als in de non-profitsector. 

161115ap_hbo5_05_crop.jpgIets voor jou?

Heb je interesse in marketing en communicatie en wil je graag snel aan het werk? Ben je een geboren verkoper? Hou je van de nieuwste sociale media trends en wil je creatief zijn met digitale media en tools? Dan is deze opleiding iets voor jou!  

Wat leer je?

Je wordt een klantgerichte, communicatieve en commerciële teamplayer. Je leert nadenken over hoe je bepaalde doelgroepen het best kan bereiken. Daarvoor verzamel je eerst de nodige data. Je beheert sociale media kanalen en denkt na over de juiste boodschappen voor het juiste kanaal. Ook je grafische en digitale skills zet je samen met ons op punt. 

In deze graduaatsopleiding is praktijkervaring een must. Je maakt razendsnel en intensief kennis met het werkveld door werkplekleren, verspreid over twee jaar. Je werkt bijvoorbeeld mee aan een event of ontwikkelt marketing- en communicatieplannen in verschillende type organisaties. Zo weet je meteen wat je later te wachten staat en in welk soort bedrijf je jezelf goed voelt.