Skip to main content

Marketing- en Communicatiesupport

Type

Graduaat

Duur

2 Jaar

  • Dagtraject
  • Avondtraject (in afstandsonderwijs)
  • Start in februari mogelijk

De praktijkgerichte graduaatsopleiding Marketing- en Communicatiesupport leidt je op tot een klantgerichte, communicatieve en commerciële teamplayer die zo terecht kan in elke onderneming of organisatie, zowel in de profit als in de non-profitsector. 

161115ap_hbo5_05_crop.jpgIets voor jou?

Wil je graag verder studeren, maar ook snel aan de slag?  En heb je interesse in communicatie, hou je van afwisseling en heb je belangstelling voor trends en producten? Dan is deze opleiding iets voor jou. 

Wat leer je?

We leiden je op tot een communicatiemedewerker die ondersteuning kan bieden bij het coördineren, organiseren en uitvoeren van marketing- en/of communicatieactiviteiten. Je leert hoe de nodige data te verzamelen en verwerken en hoe contacten en relaties te onderhouden, zowel intern als extern. Je leert probleemoplossend en doelgroepgericht te werk gaan, leert zelfstandig én in team werken en (pro)actief te handelen.

Het eerste jaar in de dagopleiding of de eerste drie semesters in de avondopleiding zijn gemeenschappelijk voor beide afstudeerrichtingen. Daardoor krijg je de mogelijkheid om doordacht een keuze te maken tussen de afstudeerrichtingen Marketingsupport of Communicatiesupport.

Je kan kiezen uit de volgende afstudeerrichtingen:

Communicatiesupport

De opleiding Marketing- en Communicatiesupport met de afstudeerrichting Communicatiesupport leidt je op tot een klantgerichte en commerciële teamspeler. Dankzij deze opleiding zal je erg praktisch alles leren om communicatiemedewerkers te ondersteunen in hun taken: public relations & voorlichting, interculturele communicatie, digitale en taalvaardigheden, het komt allemaal aan bod.

Type
Afstudeerrichting van Graduaat
Duur
2 jaar
Basisopleiding
Marketing- en Communicatiesupport
To programme
Marketingsupport

De opleiding Marketing- en Communicatiesupport met de afstudeerrichting Marketingsupport leidt je op tot een klantgerichte en commerciële teamspeler. Je komt alles te weten wat nodig is om marketingmedewerkers/commerciële medewerkers te ondersteunen, en dit op een praktische manier.

Type
Afstudeerrichting van Graduaat
Duur
2 jaar
Basisopleiding
Marketing- en Communicatiesupport
To programme
Opleiding Type Duur Campus Interessegebied
Marketing- en Communicatiesupport Graduaat 2 Campus Meistraat Communicatie
Communicatiesupport Afstudeerrichting 2 Campus Meistraat Communicatie
Marketingsupport Afstudeerrichting 2 Campus Meistraat Communicatie