Attest voor verloren diploma aanvragen | AP Hogeschool Overslaan en naar de inhoud gaan

Attest voor verloren diploma aanvragen

Ben je je diploma verloren, is het in een verhuis gebleven, of erger nog in een brand verloren gegaan? Geen nood!

Een nieuw diploma kunnen we je helaas niet toesturen, het originele exemplaar is uniek. Maar als je hieronder een aantal cruciale gegevens invult kunnen we je een attest bezorgen dat het verloren diploma vervangt. Daar hangt wel een prijs van 100 euro aan vast.

De juiste instelling?

Er is de afgelopen jaren en decennia wel het één en ander veranderd in het hoger onderwijs. Door de vele fusies vind je de meeste hogescholen niet meer terug onder dezelfde naam of op hetzelfde adres. Om het jezelf - maar ook ons - eenvoudiger te maken, kan je best even de opsomming van de 'vroegere' instellingen raadplegen, en checken wie hun rechtmatige opvolgers zijn. Zo heb je de juiste benaming en ook de juiste referenties en adressen, en kunnen we je aanvraag efficiënter behandelen.

Let op!

Als je een academische opleiding Kinesitherapie, Vertaler-tolk, Industriële Wetenschappen, Productontwikkeling, Architectuur, Interieurarchitectuur, of Conservatie en Restauratie hebt gevolgd aan de vroegere Artesis Hogeschool Antwerpen, aan de Hogeschool Antwerpen of aan een voorganger van een van deze instellingen, dien je een aanvraag voor een verloren diploma te richten tot de Universiteit Antwerpen via diploma@uantwerpen.be.

Aanvraagformulier

Persoonlijke gegevens
Diplomagegevens
Contactgegevens