Online Infodag - Welkom | AP Hogeschool Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom op onze online infodag!

banner.jpg

Beste studiekiezer,

Hartelijk welkom op de e-infodag van AP. De volledige online infodag vond op 29 juni plaats, maar alle handige informatie laten we een hele zomer lang online staan.

We hebben heel wat in petto voor jou, zodat je na vandaag weer een stapje (of meerdere stappen) dichter bij jouw ultieme studiekeuze staat. 

Nu is het aan jou: laat zien wat in je zit!

Wat zou je graag willen doen?

 • Fysieke infoavond 8 september
  Op 8 september kunnen we voor het eerst sinds lang opnieuw onze campussen openzetten. Wil je graag enkele vragen stellen aan lectoren of studenten, of de campussen eens ontdekken. Registreren is verplicht om ons goed en veilig op je komst voor te bereiden, want we houden ons uiteraard aan alle regels.
  Programma en inschrijven
   
 • Een rondleiding boeken
  Op deze online infodag kan je dan wel virtueel door onze campussen wandelen, we begrijpen dat je er ook graag eens echt vertoeft. Daarom hebben we in totaal meerdere honderden rondleidingen voor jullie in petto in kleine groepjes.
  Naar de reservatiepagina's
   
 • Studiemateriaal en uurroosters inkijken
  Als je niet op de campus enkele cursussen kan inkijken, dan doe je dat toch gewoon thuis. Je kan zowel online lessen volgen, als cursussen en ander lesmateriaal, zoals voorbeelden van uurroosters, inkijken.
  Naar de cursushoek
 • Een virtueel kijkje nemen in de campus
  Voor jou doen we graag de virtuele deuren van onze campussen open. Bezoek de campus van jouw opleiding naar keuze, ontdek de verschillende lokalen, trek eens een kast open of start een filmpje op de verschillende beeldschermen.
  Naar de campus (zonder pendelen)
 • Wat met het nieuwe academiejaar?
  Het zijn bizarre tijden, met nog veel onduidelijkheden voor de toekomst. Zal ik naar de campus kunnen? Gaan de lessen ter plaatse door? Zullen de studentenrestaurants open zijn? De antwoorden die we al kennen, hebben we voor je opgelijst. 
  Naar de FAQ over academiejaar 20-21

   
 • Inschrijven
  Ben je overtuigd en wil jij ook laten zien wat in je zit? Top! Dan kan je al meteen je inschrijving in orde maken. Dat kan vanaf nu volledig vanuit je kot. Zowel je voorinschrijving als je definitieve inschrijving breng je online in orde.
  Naar het inschrijfloket
   
 • De juiste studiekeuze
  Last van studiekeuzestress? Dat is normaal, want de juiste studierichting kiezen is bijna een studie op zich. In een korte en duidelijke webinar geeft Anne je uitleg over hoe je de juiste keuzes maakt. Je vindt hier nog andere info en filmpjes om je te helpen.
  Naar de webinar
   
 • Ontdek wat onze AP-studenten zelf zeggen
  Het belangrijkste dat wij aan onze studenten vragen: laat zien wat in je zit. Ontdek wat onze studenten zelf zeggen over hun keuzes, hun studententijd, hun struggles en topmomenten. 
  Naar de verhalen van AP-studenten 
   
 • Naar de folderwand staren
  Op de campus zou je na een infodag zonder twijfel met een foldertje buiten wandelen. Zo'n digitale folder is misschien wel niet hetzelfde, maar we willen je deze kans toch ook niet ontnemen.
  Naar de folderwand