Overslaan en naar de inhoud gaan

Lesmateriaal voor in de klas

Bent u leerkracht in het lager of secundair onderwijs en op zoek naar wetenschappelijke inspiratie of materiaal? Dan bent u bij AP Hogeschool aan het juiste adres. Toch niet gevonden wat u zocht? Laat het ons weten.

Materiaal voor in de klas

Aan de slag met techniek

AP Hogeschool stelt dankzij de Talentenfabriek gratis een basispakket techniekmateriaal ter beschikking aan leerkrachten. Het omvat onder meer robots en timmermateriaal.

Zepen maken

Schotel uw leerlingen uit de derde graad secundair onderwijs dit uitdagend chemisch project voor. Maak hen op een praktische en concrete manier enthousiast over wetenschap.

Uitleenmateriaal bibliotheek Onderwijs en Training

Onze bibliotheek op campus Spoor Noord - Noorderplaats, de campus die onderdak biedt aan onze lerarenopleidingen, bevat heel wat uitleenmateriaal rond allerhande onderwijsthema's. Dat gaat over boeken, maar ook spelletjes en onder uitleenmateriaal.

Kerntalentenspel

AP Hogeschool ontwikkelde een spel waarmee ze leerkrachten en studiebegeleiders wil ondersteunen om jongeren inzichten te geven in hun kerntalenten. We bieden een instrument aan om te ontdekken wat ieders kerntalenten zijn. We geloven er als hogeschool sterk in dat jongeren die een goed zicht hebben op hun talenten beter in staat zijn een doordachte studiekeuze te maken.

Kinderrechten

Ga met uw leerlingen secundair onderwijs aan de slag rond kinderrechten. Wij bieden drie werkboekjes en een begeleidershandleiding aan.

Wetenschap & techniek in het lager

Op zoek naar tips & tricks voor wetenschap en techniek in het lager onderwijs? Wij bieden een brochure aan die antwoorden bevat op de vragen: wie, wat, hoe? Waarom wel of waarom niet? 

Op zoek naar workshops?

Die vind u op

deze pagina

Vragen of suggesties?