Skip to main content

Studiedag Basale stimulatie

Basale stimulatie kan je in het kort omschrijven als de lichaamsgerichte benadering van mensen met meervoudige beperkingen bij het ontdekken en ervaren van zichzelf en van de omgeving. Op deze netwerkavond stellen we het boek “Bewust Basaal” voor, geschreven door de ervaringsdeskundigen van Blijdorp vzw. Naast de theoretische inzichten die het boek aanreikt over deze benaderingswijze, is "Bewust Basaal" vooral een praktijkboek. Door heel wat praktische tips en tricks en handige activiteitenfiches kan je meteen zelf de handen uit de mouwen steken en experimenteren. Tijdens deze namiddag willen we jullie naast de theorie ook laten kennismaken met een aantal kleine ervaringsoefeningen.

DOELGROEP

Professionals die werken met mensen met een ernstig verstandelijke beperking en professionals die werken met personen met dementie, kleine kinderen of kinderen met gedragsproblemen.

PROGRAMMA
  • 13u00 - 13u30: Ontvangst
  • 13u30 - 16u30: Toelichting met praktische tips en tricks en activiteitenfiches
SPREKERS

Lien De Geest en Sofie Decleir werken als orthopedagoog bij Blijdorp vzw bij personen met een ernstig verstandelijke beperking. In deze context hebben ze veel ervaring opgebouwd met basale stimulatie. Vanuit deze ervaring hebben ze samen met haar collega’s heeft het boek “bewust Basaal” geschreven.

KOSTPRIJS 
  • Student: 20€
  • Early bird: 50€
  • Kostprijs vanaf 26/03/2024: 60€
INSCHRIJVING

Inschrijven kan via onderstaand inschrijvingsformulier met de code 2314. De uiterste inschrijvingsdatum is 12 april 2024. Deze studiedag gaat door bij een minimum van 17 deelnemers. Na afloop ontvang je een deelnamecertificaat.

Kom je met de wagen, dan kan je gebruik maken van de parking. Vermeld de nummerplaat van je wagen in het inschrijvingsformulier helemaal onderaan in het veld "Opmerkingen/vraag".

Ben jij op dit moment een student Ergotherapie aan de AP Hogeschool, vermeld dan student en jouw studentennummer onderaan in het veld “Opmerkingen/vraag”. 

Persoonlijke gegevens
Wanneer je Vlaams Opleidingsverlof aanvraagt, hebben wij jouw Rijksregister- of INSZ-nummer nodig.
Identificatiegegevens werk
Facturatiegegevens
Voor een inschrijvingsbedrag kleiner dan €100,00, wordt er uitsluitend op aanvraag een factuur aangemaakt.
Voor wie is de factuur bestemd?
Overig