Overslaan en naar de inhoud gaan

Een opleiding logistiek of techniek? Dan heb je sowieso werk

logistiek techniek ap hogeschool

Een technische opleiding minderwaardig? Guess again! Afgestudeerden in logistiek en techniek zijn erg gegeerd op de arbeidsmarkt. Wie nu start in een van deze bachelor- of graduaatsopleidingen heeft straks dus gegarandeerd een job. 

Kiezen is verliezen? Met een opleiding logistiek of techniek win je altijd. De werkzekerheid in deze sectoren is immers torenhoog melden VRT, HLN en GVA.

Nu de haven en industrie in en rond Antwerpen boomen als nooit tevoren, zijn er in de regio Antwerpen-Waasland alleen al meer dan 23.000 openstaande vacatures. De komende tien jaar zullen daar naar schatting zelfs nog eens 12.000 jobs bijkomen. 

Werknemers smeken om goed opgeleide krachten die hands-on en snel inzetbaar zijn. Gelukkig stomen deze bachelors en graduaten jou meteen klaar voor de arbeidsmarkt. 

Wanted: Logistieke profielen

Wil jij een rol spelen in het complexe wereldwijde raderwerk van supply chain management? Hou je van een internationale werkomgeving? Expeditiebedrijven en transportfirma's in de Antwerpse haven staan in de rij om jou straks aan te werven. Maar ook een buitenlands avontuur behoort tot de mogelijkheden.

Wanted: Elektromechanische profielen

Hou je ervan om mechanismen en machines te ontwerpen, bouwen, herstellen of verbeteren? Als gespecialiseerde servicetechnicus met praktijkervaring en een VOL- VCA- en EHBO-attest op zak ben je quasi verzekerd van een baan in deze b(l)oeiende sector. 

Wanted: IT-profielen

Schuilt er een uitvinder in jou? Leg jij graag de link tussen elektronica en programmeren? Er is nu al grote nood aan gekwalificeerde techniekers die nieuwe programmeertalen en technologieën kunnen ontwikkelen en onderhouden, toestellen correct kunnen configureren, installeren en optimaliseren, verbinden met het correcte netwerk en integreren in slimme gebouwen (domotica), bedrijven en industrieën. Tijdens onze IT-opleidingen krijg je een breed aanbod van interessante en actuele technologische topics die van jou een gewilde resource maken voor de jobmarkt van vandaag en morgen. 

 

Gerelateerde artikels