Skip to main content

Onze troeven

Opleidingen op maat

AP Hogeschool creëert inspirerende en uitdagende leeromgevingen waarin studenten en lesgevers met passie samenwerken. We combineren een breed opleidingsaanbod met professionele studieloopbaanbegeleiding. Als student bij AP kan je rekenen op ondersteuning aangepast aan je individuele situatie. Of het nu gaat om hulp bij studie-activiteiten en opdrachten, een traject op maat, taalbegeleiding, aangepaste voorzieningen omdat je studeren combineert met topsport, of een luisterend oor als je het even niet meer ziet zitten: wij laten je niet aan je lot over. 

Studeren in een bruisende metropool

De campussen van AP vind je allemaal terug in de Antwerpse binnenstad. Zo ben je steeds dichtbij openbaar vervoer, het werkveld en de industrie waar je straks misschien terecht komt en - niet te vergeten - het gezellige Antwerpse studentenleven. 

Ook in Mechelen en Turnhout bevindt onze campus zich in het centrum van de stad.

Uitgebreide voorzieningen voor studenten

AP heeft heel wat diensten ter beschikking voor en door studenten. Dankzij ons uitgebreid sportaanbod heb jij straks na de lesuren geen excuus meer om voor de rest van de avond in de zetel te ploffen. Ook cultuurliefhebbers zullen in Antwerpen zeker aan hun trekken komen: voor een klein prijsje geniet je van een groot aanbod aan dans, theater, film, kunst, ... En ben je op zoek naar een inspirerende studieplek? Dan kan je steeds terecht in een van onze bibliotheken.

Daarnaast werkt AP samen in de Associatie Universiteiten en Hogescholen Antwerpen en met de overkoepelende Antwerpse studentenorganisatie Gate15 waardoor je ook van hun faciliteiten en diensten kan gebruik maken.