Overslaan en naar de inhoud gaan

Afgestudeerde leraren zitten in het hart van de AP-campus

Departementshoofd Ingrid Van der Veken, Opleidingshoofden Eva Maertens, Jo van den Hauwe, Nele Mannaert en Hoofd Administratie Ilse Dierck 4
© Departementshoofd Ingrid Van der Veken, Opleidingshoofden Eva Maertens, Jo van den Hauwe, Nele Mannaert en Hoofd Administratie Ilse Dierck

Maar liefst 593 afgestudeerde studenten van de lerarenopleidingen op AP Hogeschool staan in de kijker op de binnenkoer van campus Spoor Noord - Noorderplaats. Een aantal enthousiaste lectoren en collega’s van het departement Onderwijs & Training hebben vandaag alle namen met krijt opgeschreven op de binnenplaats.

Zoals bijna elk evenement niet kon doorgaan in 2020, was dat ook het geval voor de proclamatie voor de laatstejaars van de lerarenopleidingen op AP. Daarom zocht het departement naar een andere manier om de afgestudeerden in de bloemetjes te zetten. Dankzij enkele geëngageerde lectoren en personeelsleden, staan ze nu toch in de belangstelling (met een knipoog naar hun opleiding dankzij het krijt!) en zitten ze in het hart van de campus.

You can make it hAPpen!

Het departement wenst iedere afgestudeerde student nogmaals van harte proficiat met hun behaalde resultaten. Een succesvolle, leerrijke en uitdagende toekomst lonkt! You can make it hAPpen! 

Gerelateerde artikels