Overslaan en naar de inhoud gaan

Steven Dirix

Steven Dirix is een toegewijde IT-consultant met meer dan 15 jaar ervaring, gespecialiseerd in functionele en bedrijfsanalyse, en de levering van innovatieve oplossingen die bijdragen aan het succes van het bedrijf. In zijn rol bij Accenture van 2008 tot 2016 vervulde hij een sleutelrol bij de analyse van belangrijke transformatieprojecten en de beoordeling van bedrijfsprocessen. Sinds 2016, als freelance IT-consultant, heeft Steven met succes uitdagingen aangepakt op het gebied van klantenservice, verkoopbeheer, e-commerce en meer.

Op dit moment is Steven werkzaam als product owner in de verzekeringsbranche, waar hij een klein team leidt dat zich bezighoudt met telefoontechnologie en taakbeheer. Zijn taak is ervoor te zorgen dat de technologie voldoet aan de behoeften van het bedrijf. Steven werkt nauw samen met het team, analyseert wat er moet gebeuren, stelt doelen en zorgt ervoor dat alles soepel verloopt.

Met een masterdiploma in Toegepaste Elektronica & ICT van de Artesis Hogeschool Antwerpen en een bachelordiploma in Informatietechnologie van de Karel De Grote Hogeschool Antwerpen, combineert Steven zijn uitgebreide academische achtergrond met hands-on ervaring in de IT-wereld.

Naast zijn professionele activiteiten blijft Steven up-to-date met opkomende technologieën zoals blockchain en volgt hij nauwlettend de ontwikkelingen op het gebied van AI en robotica. Zijn brede kennis en betrokkenheid maken van Steven Dirix een gewaardeerde professional in de snel evoluerende IT-sector.

Projecten