Overslaan en naar de inhoud gaan
KENNISCENTRUM

Inovant

Inovant is een kenniscentrum binnen AP waar we praktijkgerichte opleidingen aanbieden voor medewerkers uit de non-profit sector.

Ons aanbod

Een opleiding van Inovant herken je makkelijk:

  • Leren van en met elkaar: we benutten maximaal de kennis en ervaring van de begeleiders en de deelnemers en gaan samen actief aan de slag.
  • Praktijk centraal: niet alleen theoretische concepten, maar ook concrete tips waarmee je meteen aan de slag kan.
  • Verankering: door leermomenten op te nemen in een traject, vergroten we het leereffect. Dat doen we met eenvoudige acties voor, tijdens en na.
  • Op maat: we werken uitsluitend voor organisaties uit de openbare sector. We kennen hun context, gaan voortdurend in dialoog over hun leernoden en vertalen deze in al onze opleidingen. Zo is ook ons ‘open aanbod’ altijd op maat van onze doelgroep.
  • Begeleiders uit de praktijk: zij begrijpen de complexiteit van de werkcontext en nemen deze in alle voorbeelden en oefeningen mee.
  • Methodische diversiteit: we kiezen leervormen die zoveel mogelijk effect genereren. Een webinar, een getuigenis, een collegagroep, een klassieke opleiding of een vaardigheidstraining?

Op de hoogte blijven

Blijf je graag op de hoogte van nieuwe opleidingen? Schrijf je dan hieronder in op de nieuwsbrief. Wil je deel uitmaken van ons netwerk? Volg ons dan op Linkedin.

Contactgegevens

Campus Lange Nieuwstraat

Je vindt ons gebouw in de Lange Nieuwstraat 101, 2000 Antwerpen.