Overslaan en naar de inhoud gaan
kenniscentrum

Business en Recht Onderzoek

Onderzoek en adviesverlening rond digitale transformatie, duurzaam ondernemen en smart supply chain management bij KMO's.
Onderzoekscoördinator: Milenka Segers

milenka.segers@ap.be

Heb je prangende vragen of uitdagingen in jouw organisatie? BRON, het onderzoeks en expertisecentrum van het departement Business & Recht van de AP Hogeschool, deelt zijn innovatieve kennis graag met het werkveld.

Waarom zou je een beroep op ons doen? Hier zijn enkele overtuigende redenen: 

1. Individuele Aanpak voor Jouw Succes 

We begrijpen dat elke organisatie uniek is. Daarom gaan we in gesprek en luisteren naar jouw specifieke noden, uitdagingen en drempels. Ons advies is op maat gemaakt, passend bij jouw budget en beschikbaarheid. 

2. Objectief en Onafhankelijk Advies 

Onze expertise wordt ingezet om jou te helpen, niet om producten te promoten of winst te maximaliseren. Wij presenteren diverse opties en adviseren jou oprecht over de beste aanpak voor jouw situatie. 

3. De Eerste Vier Uur zijn Gratis! 

Met Blikopener bieden we laagdrempeligheid aan organisaties. De eerste vier uur advies zijn kosteloos, zodat je kunt ervaren hoe we jouw organisatie kunnen vooruithelpen. 

4. Netwerk van Expertise 

Hoewel we veel expertise in huis hebben, erkennen we dat we niet alles weten. Indien nodig verwijzen we je graag door naar een van onze partners. 

Wat kunnen wij bieden? Binnen BRON hebben we diepgaande expertise op verschillende bedrijfsdomeinen, waaronder: 

  • Smart Supply Chain Management 
  • Digitale Transformatie 
  • Duurzaamheid bij KMO's 

Is je interesse gewekt en wil je jouw organisatie laten groeien, innoveren of verduurzamen? Neem dan nu contact op via onderstaand contactformulier. Met de ondersteuning van Blikopener staan we klaar om samen met jou de deuren te openen naar succes en vooruitgang! 

Neem contact op