Overslaan en naar de inhoud gaan

Aanvangsbegeleiding: opleiding

AP Hogeschool Antwerpen

We zijn allemaal starter geweest. Dat houdt in dat je voor de eerste keer in het werkveld terecht bent gekomen en er heel wat op je afkomt. Vanuit onderzoek weten we dat bijna 5 procent van de starters de eerste 3 jaar uitvallen. Dit willen we uiteraard voorkomen. We hebben goede krachten nodig in het onderwijs. En daarvoor hebben wij jou nodig.

 

Op AP-hogeschool kan je intekenen voor een opleiding aanvangsbegeleider. Daar leer je hoe je een goede coach kan worden voor starters. Je leert doelgericht te coachen, juiste feedback te geven en de starter uit te dagen en te inspireren op een ontspannen manier. Schrijf je snel in want de plaatsen zijn beperkt! Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten.

 

Data

De opleidingsdagen gaan telkens door van 9 tot 16 uur:

  • Dinsdag 12 september 2023
  • Dinsdag 10 oktober 2023
  • Vrijdag 17 november 2023

 

Locatie
  • AP Hogeschool, campus Spoor Noord 

 

Prijs
  • Je betaalt €350 op rekening BE62 7350 2845 7461 van AP Hogeschool Antwerpen met de vermelding - '48M200001-Aanvangsbegeleiding OT - voornaam + achternaam' of je laat een bestelbon sturen naar boekhouding@ap.be met dezelfde mededeling.  

 

Onze coach staat voor je klaar!

Lies Pycke studeerde voor een professionele bachelor leraar en een master Filosofie en volgde een Specifieke lerarenopleiding. Ze volgde de basis-, verdiepings- en masteropleiding 'waarderend en inspirerend coachen'. Binnen de lerarenopleiding Lager Onderwijs neemt ze de pedagogische vakken voor haar rekening en staat ze in voor de intervisies. Tevens onderwijst ze filosoferen met kinderen en jongeren in Nederland. Ze coacht secundaire en basisscholen in een transformatietraject.

 

Hier snel inschrijven is de boodschap.