Overslaan en naar de inhoud gaan

Nieuwe collega Keerthanan start bij het Immersive Lab

Keerthanan

Het einde van het academiejaar nadert maar toch verwelkomen we deze week een nieuwe collega bij het onderzoeksteam van het Immersive Lab! Keerthanan Vignarajah start deze week als mede-onderzoeker en designer op het project Merging Realities.

Keerthanan is geen vreemde bij AP Hogeschool, want hij studeerde nog maar enkele jaren geleden af bij de opleiding Grafische en Digitale Media. Voor zijn bachelorproef ontwierp hij een animatievideo om de gevolgen van vervuiling op het klimaat en oceaan duidelijk te maken. Een project dat zelf in de smaak viel bij Flanders DC, waar hij werd uitgeroepen tot een designtalent om in het oog te houden. Fun fact: onze eigen expert Jeroen Cluckers was zijn promotor.

Een uitstekende aanwinst dus voor het Lab en het project Merging Realities, waarbij we onderzoeken hoe VR kan bijdragen tot de sensibilisering rond bijvoorbeeld klimaatverandering. Keerthanan zal instaan voor 3D-animatie en virtual production bij het project. Zijn portfolio kan je hier raadplegen. 

Gerelateerde artikels