Overslaan en naar de inhoud gaan

Onderwijsmarkt 2024

collage onderwijsmarkt

Welkom bij de jaarlijkse Onderwijsmarkt, dé plek waar het talent van vandaag schittert en inspireert. Een nieuwe lading leerkrachten popelt om het werkveld te betreden en stelt met trots haar afstudeerprojecten voor. 

Op donderdag 13 juni is AP Hogeschool dé plaats om nieuw talent te ontdekken. Onze lerarenopleidingen Kleuter-, Lager en Secundair Onderwijs organiseren samen met Educatie-innovatie, het kenniscentrum van Onderwijs en Training, opnieuw een bruisende namiddag vol onderwijsinspiratie. We verwelkomen graag leerkrachten en directies uit basis- en secundaire scholen, organisaties uit het onderwijswerkveld, AP-lectoren en studenten uit de lerarenopleiding.

Benieuwd naar innovatieve bachelorproeven?
Op zoek naar die witte raaf om jouw schoolteam te versterken?
Je horizon verruimen met frisse perspectieven?

Passeer ook zeker langs AP Talks, waar het kenniscentrum van Onderwijs en Training haar inzichten toont in de lopende onderzoeken. Ze maken je ook graag wegwijs in het aanbod maatschappelijke dienstverlening 2024-2025. Denk aan professionaliseringstrajecten op maat, workshops, nieuw wetenschappelijk onderbouwd lesmateriaal, … Sluit dus zeker aan bij één van hun AP Talks die dag.

Iedereen welkom! 

PROGRAMMA

  • 16.00u - 18.00u
    Onderwijsmarkt: presentaties van de afstudeerprojecten van de leerkrachten van morgen
    AP Talks: het kenniscentrum stelt haar onderzoeksresultaten voor en inspireert (tijdstippen volgen)

  • Vanaf 18.00u
    Netwerkborrel

  • Van 16.00u tot 20.00u ben je doorlopend welkom in ons Pop-up café.

Kom je graag langs? 

Ik schrijf me in!

Vragen en meer info? Contacteer ons via organisatie.ot@ap.be.