Overslaan en naar de inhoud gaan

Talent van morgen! - Onderwijsmarkt

collage standjes vorige editie

Op donderdag 15 juni organiseren onze lerarenopleidingen Kleuter-, Lager en Secundair Onderwijs samen met het expertisecentrum Onderwijs en Training opnieuw de onderwijsmarkt: 'Talent van morgen'.

Studenten stellen hun bachelorproef en portfolio voor aan een ruim publiek van leerkrachten en directies van basis- en secundaire scholen, organisaties uit het onderwijswerkveld, AP-lectoren en studenten van onze lerarenopleidingen. Voor directeurs en leerkrachten is dit hét moment om te ontdekken welke studenten vanaf volgend jaar klaar zijn voor een lesopdracht. Of misschien wil je je gewoon laten inspireren door de frisse ideeën waarmee onze studenten uitstromen.  

Benieuwd naar de lopende onderzoeken van het expertisecentrum Onderwijs en Training? In de Hall of Expertise worden de lopende projecten en het aanbod maatschappelijke dienstverlening 2023-2024 voorgesteld: professionaliseringstrajecten op maat, workshops, nieuw wetenschappelijk onderbouwd lesmateriaal, …. 

En uiteraard wordt er ook voldoende tijd gemaakt om te babbelen met onze studenten, lectoren en onderzoekers. Afsluiten doen we in een gezellig pop-up café. Een moment om te inspireren, netwerken en recruteren!  

Iedereen welkom dus! 

PROGRAMMA

 • 16.00u - 18.00u
  Onderwijsmarkt: presentaties van de afstudeerprojecten van de leerkrachten van morgen
  Hall of Expertise: het expertisecentrum van Onderwijs & Training stelt zijn onderzoeksresultaten voor
   
 • 18.00u 
  Netwerkborrel
   
 • Van 16.00u tot 20.00u ben je doorlopend welkom in ons Pop-up Café.

 

Inschrijven

Schrijf je hier in voor de Onderwijsmarkt.