Overslaan en naar de inhoud gaan

Studenten Voedings- en Dieetkunde presenteren eindopdrachten

Eindopdrachten VD 5

Afgelopen week stelden de laatstejaarsstudenten Voedings- en Dieetkunde die in januari kunnen afstuderen hun eindopdracht voor tijdens een infomarkt op campus Kronenburg.

Tijdens de eindopdrachtenmarkt informeerden de studenten een aandachtig publiek, bestaande uit lectoren en mensen uit het werkveld, over het sluitstuk van hun bacheloropleiding Voedings- en Dieetkunde; de resultaten van de eindopdracht.

Bij de verschillende infostandjes van de studenten kregen de bezoekers onder andere informatie over het Down-fit onderzoek. Bij deze studie in samenwerking met de Universiteit Antwerpen werd gekeken naar de dagelijkse activiteit en voeding in relatie met de lichaamsbouw bij kinderen en jongeren met het syndroom van Down.
Een brede waaier aan interessante onderzoeken vulde de lokalen; van sportdiëtetiek in Vlaanderen tot apps in de wereld van diabetes en de evaluatie van de AP goes Healthy actie (waar je hier nog eens alles over kan lezen).
Onze studenten zijn duidelijk helemaal klaar voor het werkveld!

Nieuwsgierig naar de opleiding Voedings- en Dieetkunde? Neem een kijkje op een van onze infodagen of kom eens proeven van de opleiding tijdens een openlesdag!

Gerelateerde artikels