Overslaan en naar de inhoud gaan

Meet & greet voor studenten Vastgoed

AP-studenten ontmoeten spelers uit het werkveld

De Meet & Greet uit de opleiding Vastgoed vormt ondertussen al een begrip binnen het Departement Wetenschap & Techniek. Op donderdag 27 april stroomden voor de 6de editie opnieuw zowel spelers uit het werkveld als studenten Landmeten en Makelaardij binnen in de projectruimte van campus Spoor Noord - Ellermanstraat. De studenten kregen de kans om de verschillende standjes van zowel landmeters- als makelaarskantoren te bezoeken en zo meteen nuttige contacten te leggen.

Groot aanbod stageplaatsen en vacatures

Maar liefst 25 makelaarskantoren werden hier vertegenwoordigd en 12 landmetersbureaus waren present, goed voor een gezellige drukte in de zaal, die stilaan te klein wordt voor het hele gebeuren. De grote werkzekerheid bij de opleiding Vastgoed werd nog maar eens beklemtoond door de talrijke stageplekken en vacatures die uitgeschreven waren door de standhouders. De studenten waren alvast erg enthousiast over de mogelijkheid om op de eigen campus deze uiterst interessante connecties te leggen met belangrijke professionele spelers.

Succesformule voor studenten en bedrijven

Standhouders werden na afloop van de beurs ook uitgenodigd om deel te nemen aan een rondetafelgesprek over de opleidingen. Op deze manier blijven we ernaar streven om ervoor te zorgen dat onze opleidingen zo goed mogelijk tegemoet komen aan de wensen van de arbeidsmarkt. Zo zijn en blijven onze studenten het neusje van de zalm en gaan we voor 100% werkzekerheid.

Dat ook deze editie een groot succes was, bleek dus niet alleen uit de massale interesse van de standhouders, maar ook uit de reacties van studenten achteraf. De gelegenheid om langs te gaan bij al deze partners uit het werkveld, verzameld op de eigen campus, en meteen te kijken of er een klik is met een bepaald kantoor vormt ook voor de studenten een echte succesformule.

Wij kijken alvast uit naar de volgende editie van onze Meet & Greet, wie weet wel met jou erbij?

panorama_2_mg.jpg

Gerelateerde artikels