Overslaan en naar de inhoud gaan

Laatstejaars Chemie en Biomedische Laboratoriumtechnologie zijn 100% klaar voor stage

Posterpresentatie 5

Net zoals al onze laatstejaars bereiden de studenten Chemie en Biomedische Laboratoriumtechnologie zich volop voor op hun stage. De derdejaarsstudenten optie Biochemie en optie Farmaceutische en Biologische laboratoriumtechnologie zijn alvast helemaal klaar om het hoogtechnologische werkveld te verkennen op stage. Tijdens een posterverdediging toonden ze dat ze 100% klaar zijn om wetenschappelijke artikels te verwerken.

De studenten focusten elk op een techniek waarover ze een wetenschappelijk artikel moesten zoeken. Van DNA-barcodes, tot de CRISP-technologie en 3D-printen in de geneesmiddelenindustrie: verschillende boeiende wetenschappelijke onderwerpen werden door de studenten vertaald in een duidelijke poster.
Medestudenten en lectoren evalueerden volop via de smartphone en waren alvast overtuigd: inwerken op de stage zal geen enkel probleem zijn nu!

Ook benieuwd naar onze opleidingen Chemie of Biomedische Laboratoriumtechnologie? Neem een kijkje op de opleidingspagina's, kom eens langs op een van onze infomomenten of schrijf je in voor onze openlesdag!

Posterpresentatie

Gerelateerde artikels