Overslaan en naar de inhoud gaan

Immersive Cube aanwezig op Video Experience Day

immersive cube

Op donderdag 9 juni vond voor de 23ste keer de Video Experience Day plaats, een netwerkevent rond corporate video georganiseerd door studenten en experten Communicatiemanagement van AP Hogeschool. Corporate video is steeds in ontwikkeling, en dit toonden ook de experten van het Immersive Lab aan met video's in 360 graden, te bekijken via VR-bril of Immersive Cube.

Experten David Walewijns en Laura Herrewijn vertelden op het event over de meerwaarde van virtual reality en 360°-beelden bij communicatiecampagnes. Zo voelen mensen zich nauwer betrokken bij een merk en zijn ze sneller geneigd hun gedrag aan te passen bij het zien van deze beelden in VR, omwille van de immersie die de beelden genereren. 

Tijdens het event konden deelnemers doorheen de Immersive Cube lopen een verscheidene beelden zien van bijvoorbeeld het nieuwe ziekenhuis Cadix, kunstprojecten en natuurbeelden. Op deze manier konden aanwezige communicatiemedewerkers en productiehuizen de nieuwe mogelijkheden ontdekken van corporate video.

Gerelateerde artikels