Overslaan en naar de inhoud gaan

Vastgoed proeft van verschillende vakbeurzen

Vastgoedcongres 5

Onze studenten Vastgoed en Landmeten trekken er traditiegetrouw geregeld op uit: interessante beurzen en congressen staan elk jaar op de planning voor onze landmeters en vastgoedprofessionals in spe. Ook de afgelopen weken bezochten onze studenten en lectoren verschillende vakbeurzen.

Op 29 november 2018 trokken de tweedejaars Landmeters naar de Trefdag Digitaal Vlaanderen 2018 in het ICC in Gent. De studenten namen deel aan lezingen over diverse items in de geo-sector. Tussen de sessies door was er tijd voor een bezoek aan de talrijke standhouders en een babbel met het aanwezige werkveld.

2018 11 29 Trefdag Digitaal Vlaanderen 2.jpg

Ook de 19de editie van het Vastgoedcongres op 30 november kreeg een delegatie van de opleiding op bezoek. Onze studenten zijn helemaal klaar voor de digitale generatie dankzij de sessies rond vastgoed verkopen aan millenials. En de opleiding zelf? Die bemande een knappe stand waar alle vragen over de studiemogelijkheden beantwoord werden.

20181130 vastgoedcongres (11).jpg

De opleiding was ook vertegenwoordigd op het Salon van de mede-eigendom in Expo Brussel in november. Onze experts namen de tijd om de bezoekers alles te vertellen over onze opleiding Vastgoed en de programma’s voor werkstudenten. Minister Geens gaf een uiteenzetting over wetswijzigingen en de infostand van de opleiding mocht naast externe geïnteresseerden ook studenten en oud-studenten verwelkomen.

20181129 Salon van de Mede-eigendom (6).jpg

Al het nieuws over de opleiding Vastgoed heet van de naald krijgen? Volg dan zeker de facebookpagina van de opleiding! 

Gerelateerde artikels