Overslaan en naar de inhoud gaan

Studenten Voedings- en Dieetkunde kijken naar The Foodture

The Foodture

Van 5 tot 9 februari organiseerde de opleiding Voedings- en Dieetkunde van AP Hogeschool in samenwerking met De Haagse Hogeschool de internationale Co-creation week: The Foodture. Onder het motto "Share. Create. Taste" namen maar liefst 55 studenten en een tiental docenten uit Nederland, Verenigd Koninkrijk, Litouwen en België deel aan de internationale week, die afgesloten werd met een symposium met 170 aanwezigen. Een groot succes dat ongetwijfeld naar meer smaakt. 

De volledige week werd een huzarenstukje waar studenten en collega's van Voedings- en Dieetkunde met veel plezier hun schouders onder zetten. Studenten uit 2VD namen deel aan de volledige week, de werkstudenten van het tweede jaar namen de taak op zich om het symposium te organiseren, 2 laatstejaarsstudenten Voedings- en Dieetkunde ontwikkelden een inspirerende Foodie Walk door Antwerpen en alle derdejaars waren aanwezig op het indrukwekkende slotevent.

Ook de collega's van de opleiding Voedings- en Dieetkunde toonden enorm veel inzet en enthousiasme tijdens deze internationale week. Lectoren en medewerkers gaven lezingen, waren beschikbaar als expert om feedback te geven op de inventieve ideeën van studenten en begeleidden workshops voor de deelnemers.

Benieuwd naar het verloop van de week? Bekijk zeker onderstaand filmpje! 

Gerelateerde artikels