Overslaan en naar de inhoud gaan

Student-ondernemer in the spotlight: Sofyan Belkadi

student-ondernemer studeren en ondernemen jonge ondernemer ondernemerschapap hogeschool antwerpen sofyan belkadi bee's organics

Zelfzorg is belangrijk, jà ook als man! Vanuit die passie startte student Sofyan Belkadi naast zijn bachelor Bedrijfsmanagement - Logistiek Management ook z'n eigen onderneming Bee's Organics. Deze productlijn met organische verzorging voor mannen was een echt schot in de roos. Intussen heeft bezige bij Sofyan zelfs al een nieuwe stap gezet en een heus verzorgingssalon aan zijn ontluikend selfcare imperium kunnen toevoegen. 

Hoe is jouw ondernemersdroom gestart? 

Mijn ouders wilden eigenlijk graag dat ik na mijn studies gewoon zou gaan werken. Maar ik kon de ondernemersdrang gewoonweg niet weerstaan. Ik ben opgegroeid in de hamamcultuur en vind het de normaalste zaak van de wereld dat je je - ook als man - goed verzorgt. Maar mannenverzorging blijft toch veelal een uitzondering. Zeker in deze contreien. Daarom besloot ik om dan maar zelf deze nood op te vullen. 

Kan je jouw onderneming even kort toelichten? 

Bee's Organics is een productlijn voor mannen op basis van natuurlijke verzorgende ingrediënten zoals honing en arganolie. Een mannenhuid heeft andere noden dan die van een vrouw, en vereist dus aangepaste producten en behandelingen. Daarom ben ik me uitgebreid gaan bijscholen, tot zelfs in het buitenland toe. Sinds kort heb ik ook The Selfcare Pioneer gelanceerd: een eigen verzorgingssalon in Deurne dat helemaal in het teken staat van onze organische producten. Mannen kunnen zich er van top tot teen in de watten laten leggen. Haar, gezicht, baard en weldra ook lichaam: we nemen alles zorgvuldig onder handen. 

Heb jij nog een tip voor (toekomstige) student-ondernemers? 

Just go for it. Gewoon de eerste stap zetten. Vooral niet twijfelen om je doelen en dromen achterna te gaan. Het is echt mogelijk om iets knaps van je leven te maken. Ook dat wil ik als ondernemer bewijzen. 

ZIN IN MEER? 

 

Dit artikel kwam mee tot stand dankzij TAKEOFFANTWERP

 

Gerelateerde artikels