Overslaan en naar de inhoud gaan

Personeel departement Onderwijs en Training gooit de benen los

Groepsfoto Teambuilding departement Onderwijs en Training

In het teken van teambuilding en een gezond lichaam jezelf tijdens de middagpauze al sportend in het zweet werken tussen je collega’s: voor enkele recreatieve sportievelingen van het departement OT van AP Hogeschool klonk het voorstel als muziek in de oren! Onder het motto ‘Goddelijke lichamen 2.0’ dook een klein OT-team op 1 en 7 december in de buurtsporthal van Park Spoor Noord om even alle spieren los te gooien.

“Het is echt super om samen met enkele collega’s een uurtje te sporten tijdens de middag! Je leert elkaar op een informele manier kennen en dat kan de samenwerking enkel maar bevorderen op de werkvloer”, zegt Kirsten van de studentenadministratie. “En het is nog gezond ook, ik voel me alleszins alerter na het sporten! Gelukkig heb ik geen al te stijve spieren vandaag!”, grapt ze nog achterna.

Collega en LO docente Nina Sychold trakteerde het energieke bondgenootschap op een combinatie van een paar pittige kracht- en conditieoefeningen. Ideale training voor zowel de beginnende als geoefende sporter. Ondanks enkele verzuurde en vermoeide spieren, viel het initiatief alleszins in de smaak want “we  willen dit zeker herhalen in het tweede semester”, laat Steffie, die op het stagebureau werkt, weten. “Het is een leuke vorm van teambuilding, dat merk je onmiddellijk. Het concept vind ik in ieder geval fantastisch en hopelijk vinden we geschikte momenten om meer collega's te betrekken in de toekomst", geeft Steffie nog enthousiast mee.

Gerelateerde artikels